Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Da je Chanel modna institucija broj jedan u svetu, dokazali su još jedanput. Taj prestiž verovatno će imati još mnogo, mnogo godina, ali nesumnjivo dok god je Karl Lagerfeld na čelu ove modne kuće. Modni kralj sa svog luksuznog trona kreira veličanstvene kreacije od kojih zastaje dah i čini se da je njegov izvor ideja nepresušan. Ta inovativnost koja ne poznaje granice podstakla ga je da kreira venčanicu za trudnice čime je impresionirao sve ljubitelje mode i buduće majke. Ta pažljiva, dosteljiva i divna ideja stvorila je nesvakidašnju venčanicu u kojoj linije tela izgledaju besprekorno, bez obzira na trudnički stomak.

Može se pretpostaviti da je Karl pokrenuo jedan novi trend nakon čega će i ostale vodeće modne kuće početi da kreiraju i izlažu venčanice za žene u drugom stanju.

Takođe, značajno je to što venčanica nije nimalo dosadna! Baš naprotiv, ona je vrlo moderna, osmišljena za savremenu i urbanu ženu koja odiše visokom modom. Inače, nova kolekcija, koja je predstavljena na reviji u Parizu, izgleda avangardno i futuristički, a ipak je zadržala prepoznatljivi duh Chanela. Utisak koji je ostavila venčanica za trudnice svakako je nešto po čemu će se ova revija dugo pamtiti, a možda ući i u istoriju najvažnijih. Ovaj događaj ima veliki značaj u životu budućih trudnica koje žele da se udaju, a s druge strane veliki značaj u visokoj modi koja više ne postoji samo za vitke i mršave žene koje žive svakodnevni život, već i za one koje su u osetljivom, ali i najlepšem periodu svog života.

Chanel Couture L Savršena venčanica za trudnice sa potpisom Karla Lagerfelda Chanel Couture Gg29 Savršena venčanica za trudnice sa potpisom Karla Lagerfelda

Tara Đukić

Editors choice