Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

O svom venčanju razmišljamo gotovo od malena i maštamo kako će sve biti savršeno i prelepo, a mi isto tako neodoljive i očaravajuće. Reč je o velikom danu u životu svake od nas, zbog čega je potrebno da sve detaljno osmislimo i isplaniramo i imamo dovoljno vremena da sve to i realizujemo.

Zato, dobra stvar kod venčanja je ta što se ono, obično, zakazuje dosta unapred, a to znači manje nerviranja i stresa jer – imate vremena za sve!

Kada kažemo da imate vremena za sve, jako je važno da u to vreme uklopite sebe i svoju negu i pripremu za poseban dan. Na primer, ako govorimo o koži, znajte da se savršen ten ne može postići za dva dana, već je potrebno čak i nekoliko meseci!

Tako da, pre nego što osmislite savršeni manikir, frizuru i šminku, posvetite se svojoj koži.

6 meseci pre venčanja

Ako planirate lasersko uklanjanje neželjenih dlačica, sada je vreme da počnete sa tretmanima. Da biste svoju kožu učinile glatkom, potrebno je da prođe i do šest nedelja između tretmana. Zato je potrebno krenuti već sad. Takođe, ako imate drugih problema sa kožom, kao što su na primer akne, posetite dermatologa kako biste sa lečenjem počele na vreme. Prosto, koži je potreban određeni period da bi se iščistila i postala onakva kakva vi želite. Želite da rešite i problem sitnih bora? Nekoliko meseci pre velikog dana je pravo vreme da počnete sa sitnim korekcijama na licu, zbog boljih efekata. Opet, važno je posavetovati se sa dermatologom.

6 Months Before Saveti za SAVRŠENU kožu na dan venčanja

Editors choice