Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Čitavo planiranje i organizacija oko venčanja nije nimalo laka ukoliko nikada ranije niste razmišljali o tome kako biste voleli da izgleda vaše venčanje a ili i vaš izgled tog dana. Ukoliko ste se našli u nedoumici kako i šta da izaberete, uvek je dobar način da se informišete tako što ćete pogledati fotografije koje bi mogle da vam iznedre ideje o kojima ranije nista ni razmišljali.

I zaista je tako, nekada je samo jedan pogled na fotografiju tuđeg venčanja dovoljan da shvatite šta želite i kako biste vi sve to organizovali. Naročito je tako kada je izgled buduće mlade u pitanju. Dame sa istančanim ukusom već godinama znaju kako će izgledati njihova venčanica ali i kakva će biti frizura i šminka.

Ukoliko vi još niste stigli do tog dela i tek sada razmišljate o svojoj frizuri onda imamo odličnu ideju za vas. Ono na šta treba da obratite pažnju jesu detalji i ukrasi koji svaki izgled upotpunjuju i koji vam mogu pomoći da i pored jednostavne frizure imate divan i nežan izgled.

22 Romantične mlade biraju OVE ukrase za kosu

Svaka mlada na dan svog venčanja izgleda lepo i nežno ali ako upotrebite ove ukrase izgledaćete još lepše i romantičnije. Radi se o kamenčićima i ukrasima od metala koji su nanizani na žicu. Ovaj ukras može ulepšati svaku frizuru, i punđe i puštenu kosu, i pletenice i uvojke. Veoma je lak za korišćenje i pritom je nežan i sveden tako da neće previše privlačiti pažnju, kao što je slučaj sa tijarama i krunama koje su sačinjene od velikih kristala.

Ukrasi mogu biti od kristala ili izliveni od metala koji je savitljiv, kako bi se lakše prilagodili frizuri i obliku glave. U zavisnoti od toga kakvi su vam ostali aksesoari kao što je nakit, boja cipela ali boja same venčane haljine, možete birati različite nijanse i ovih ukrasnih žica za kosu.

55 Romantične mlade biraju OVE ukrase za kosu

Editors choice