Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Kada kažemo venčanica odmah pomislimo na različite modele haljine ali uvek na one u beloj boji. I to je zaista prva slika u glavi kada spomenemo venčanje i haljine za taj važan dan.

Jednostavno i običaji i tradicija su nas navikli da su venčanice uvek u bele,  eventualno uz neki detalj koji bi možda mogao da se nađe i u drugoj nijansi, ali venčanica je bela haljina i tu je kraj.

Kako živimo u modernom vremenu i običaji se menjaju, tj. sve češće manje poštuju, mladenci stvaraju sopstvenu tradiciju i običaje kada je u pitanju njihovo venčanje. I to je za svaku pohvalu. Svako radi onako kako mu se dopada i kako misle da je najlepše.

Tako se i bele haljine više ne podrazumevaju kada je venčanje u pitanju. Prvo su počele one u šampanj boji, pa sve češće viđamo krem, zlatne i nežnoroze. Pastelne boje su nežne i romantične i zato ih i možemo zamisliti na ovom modelu haljine koji je uvek predmet interesovanja na svakom venčanju.

Haljina1 Romantične i CVETNE venčanice

Sada prelazimo i korak dalje jer su i modni dizajneri doneli nove trendove za one buduće neveste koje nisu tradiocionalne i žele nešto drugačije i originalno za svoje venčanje, a opet romantično i pastelno. Tada na scenu izlaze venčanice sa cvetnim dezenom. One po modelu i kroju mogu biti kakve god poželite, i raskošne princeza haljine, i sirena model kao lepršave haljine sa resama iz dvadesetih godina prošlog veka. Krojevi su različiti a ono što im je zajedničko je cvetni print.

Editors choice