Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Da je reč o salonu koji je lider u Srbiji kada je reč o “Wedding buisniss-u” govori i podatak da su za ovaj jubilej specijalno iz Pariza stigle brojne zvanice zajedno sa Michel Parienti, čovekom koji već 20 godina predvodi francusku Asocijaciju venčanica The Sposa Group.

Salon venčanica “Anabella” predstavio je najnovije kreacije venčanica ekskluzivnih brendova iz Pariza, Milana, Rima i Londona kroz senzacionalni scenski performans, koji je sve prisutne ostavio bez daha. Revija venčanica koja je bila spoj luksuza, glamura, moderne elegancije i svih muzičkih žanrova imala je za cilj da pokaže da se u venčanicama “Anabella” svaka mlada može osećati u isto vreme posebno i glamurozno bez obzira uz koju muziku proslavlja svoje venčanje.

ANABELA 1285 resize Revija Anabella venčanica

Venčanica iz bajke

Revija je prikazala mnoštvo stilova, izuzetnu raznovrsnost luksuznih materijala -svila, mikado, taft, organdin, francusku čipku, ručnu izradu aplikacija od swarovski kristala, perlica i staklića, sve ono što venčanice salona “Anabella” čini tako posebnim. Zvanice su bile oduševljene kolekcijom koja je prikazana bez obzira da li je reč o bajkovitim venčanicama ili toaletama za crveni tepih, u kojima se ponosno vole prošetati i holivudske dive. Zato „Anabella venčanice“ i jeste punih dvadeset godina lider na tržištu Srbije u wedding industriji, jer modeli koji oni uvoze iz inostranstva služe kao inspiracija kako za Couture kolekcije, tako i za kompletnu modnu industriju. Njihove venčanice su namenjeni slavnim i bogatim, ali i devojkama koje prepoznaju istančani stil i kvalitet. Strast prema modi i “posebnoj haljini” salon venčanica “Anabella” neguje i u Srbiji pa su ove glamurozne venčanice dostupne svakoj mladoj koja se želi osećati tako glamurozno i posebno.

„Anabella venčanice“ je punih dvadeset godina generalni uvoznik i distributer više internacionalnih brendova za izradu venčanica DIVINA SPOSA, MISS KELLY, JUST FOR YOU, EDDY K, KELLY STAR, MARYLISE, ELIANNA MOORE, COLLECTOR, GUY LAURENT. Nedavno je otvoren najveći salon venčanica na Voždovcu – ANABELLA WEDDING STORE koji se prostire na 300m2 i u svojoj ponudi ima više od 700 modela venčanica i propratnih asesoara.

ANABELA 1371 resize Revija Anabella venčanica

Revija u kojoj su svi uživali

Organizatori su Festivala venčanja „Dani Anabella venčanica“ i dobitnici više nagrada i priznanja, od kojih se svakako izdvaja KRISTALNA zvezda za izuzetan doprinos u poslovanju, u industriji venčanica.
Pored velikog broja zvanica iz inostranstva, proslavi jubileja prisustvovale su i naše poznate javne ličnosti: Dalibor Andonov Gru sa suprugom Danicom, Jelena Žeželj, Pedja D’ Boj, Jelena Gajšek, Sonja Kocić, Luka Tešanović, Miss Srbije Aleksandra Doknić, Miss Univerzum Ana Vrcelj, Nebojša Pilipović Pilo i mnogi drugi.

Posetite Anabella salon venačica, posetite naš Wedding vodič!

Editors choice