Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

1/2

Neke neveste prosto znaju šta žele i izbor venčanice im je najmanja stavka u planiranju velikog događaja. A neke samo znaju da žele venčanicu iz snova i ne znaju kako da svoju bajkovitu zamisao pretvore u stvarnost. Evo nekoliko praktičnih i korisnih saveta – putokaza do idealne venčanice.

Držite se svog budžeta

Odredite koliko novca možete da potrošite na venčanicu i držite se tih okvira. Snovi se veoma skupo prodaju, a trgovci su vešti u tome da vam “zaljubljivanje” u određenu haljinu naplate mnogo više nego što haljina vredi.

Imajte na umu godišnje doba i lokaciju

Zapravo, prvo odaberite lokaciju i zakažite datum, a zatim birajte haljinu, imajući na umu mesto i vreme u kome se odigrava venčanje. Ne želite korset i duge rukave za venčanje na plaži, a preterano lagana haljina, bez rukava, golih ramena i leđa, neće biti adekvatan izbor za zimsko venčanje (iako se proslava odigrava u zagrejanoj prostoriji, u kojoj će verovatno u nekom trenutku postati vruće i zagušljivo).

Tajming

Ako želite određenu haljinu, koja treba da se poruči ili prepravi, morate ostaviti dovoljno vremena za to. Ako dva dana pred venčanje haljina još uvek nije gotova, bićete zbog toga dodatno nervozni i pod stresom, a to vam uopšte nije potrebno.

Ostanite otvorenog uma

Nemojte tvrdoglavo nastojati da ostvarite svoju zamisao – budite spremni na to da ćete možda pronaći nešto bolje, odnosno, haljinu koja će vam bolje pristajati, a koja se možda veoma razlikuje od onog što ste zamislili.

Editors choice