Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

1/2

Neke neveste prosto znaju šta žele i izbor venčanice im je najmanja stavka u planiranju velikog događaja. A neke samo znaju da žele venčanicu iz snova i ne znaju kako da svoju bajkovitu zamisao pretvore u stvarnost. Evo nekoliko praktičnih i korisnih saveta – putokaza do idealne venčanice.

Držite se svog budžeta

Odredite koliko novca možete da potrošite na venčanicu i držite se tih okvira. Snovi se veoma skupo prodaju, a trgovci su vešti u tome da vam “zaljubljivanje” u određenu haljinu naplate mnogo više nego što haljina vredi.

Imajte na umu godišnje doba i lokaciju

Zapravo, prvo odaberite lokaciju i zakažite datum, a zatim birajte haljinu, imajući na umu mesto i vreme u kome se odigrava venčanje. Ne želite korset i duge rukave za venčanje na plaži, a preterano lagana haljina, bez rukava, golih ramena i leđa, neće biti adekvatan izbor za zimsko venčanje (iako se proslava odigrava u zagrejanoj prostoriji, u kojoj će verovatno u nekom trenutku postati vruće i zagušljivo).

Tajming

Ako želite određenu haljinu, koja treba da se poruči ili prepravi, morate ostaviti dovoljno vremena za to. Ako dva dana pred venčanje haljina još uvek nije gotova, bićete zbog toga dodatno nervozni i pod stresom, a to vam uopšte nije potrebno.

Ostanite otvorenog uma

Nemojte tvrdoglavo nastojati da ostvarite svoju zamisao – budite spremni na to da ćete možda pronaći nešto bolje, odnosno, haljinu koja će vam bolje pristajati, a koja se možda veoma razlikuje od onog što ste zamislili.

Editors choice