Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Warning: imagejpeg(/srv/wannabe/bride/wp-content/uploads/2013/01/nasloos-870x350.jpg): failed to open stream: Permission denied in /srv/wannabe/bride/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 387
vff Prirodan izgled i crvene usne

Magični potezi

Ukoliko želite da za svoje venčanje ponesete klasičan make-up koji se bazira na crvenim usnama i prirodnom izgledu, vodite računa da ne naglašavate previše oči i obraze. U samo četiri koraka do ovakvog izgleda lako je doći.

Prvi korak

Nakon što pravilno nanesete podlogu za lice, i sačekate da vam koža dobro upije puder, senkom u bež ili srebrnoj nijansi naglasite oči. Predlažemo da probate kremaste senke koje su postojanije od onih u prahu.

Drugi korak

Nanesite vodootpornu maskaru koja izdužuje vaše trepavice u najviše dva do tri poteza na gornje i jednom na donje. Izbegavajte ajlajner i krejon. Devojkama koje imaju svetlije oči i ten savetujemo maskaru u braon nijansi.

Treći korak

Pre šminkanja usne namažite hidratantnim balzamom ili labelom i sačekajte da upije. Zatim konture usana pažljivo iscrtajte olovkom nijanse što približnije boji vašeg ruža. Budite što precizniji.

Četvrti korak

Našminkajte usne unutar linije karminom iste nijanse, povedite računa da nijansa karmina ne bude ni previše svetlija ni previše tamnija od boje olovke za usne. Za ovaj potez koristite četkicu za nanošenje karmina, a njegov višak odstranite papirnom maramicom.

Zablistajte na venčanju!

Izvor fotografija: “Brides” magazin

Tekst: Jovana Katić

Editors choice