Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Mladu pevačicu Majli Sajrus možete da volite ili ne volite, ali ono što je sigurno – ne možete biti ravnodušne! Možda ne možemo baš da kažemo da je Majli uzor mladima, ali da oni vole da slušaju njenu muziku – vole. A kada je reč o njenom stilu… Pa, ako se sećate njenog ranijeg izdanja, ova mlada zvezda je zaista umela da nas oduševi prelepim haljinama u kojima je prosto blistala. Verovatno su se dizajneri koji su se bavili osmišljavanjem njene venčanice upravo tim toaletama i vodili jer skice ovih haljina su zaista neverovatne! Ostavimo Majli po strani, da li se vama dopada neki od ovih modela?

Prvi predlog upućen pevačici je efektna kratka venčanica koja na leđima i zadnjem delu ima raskošni šlep. Napred sasvim zatvorena, a pozadi sa golim leđima, ova haljina je taman ekscentrična koliko bi Majli to odgovaralo. U njenom slučaju, ne bi nas čudilo da haljina čak i ne bude bela već neke otkačene boje. Ako i vi želite da se istaknete i budete primećene, probajte neki od modela sličnih ovom i sasvim sigurno ćete biti kraljica večeri.

Miley cyrus wedding day dress predictions 5 Predviđamo: Kako bi izgledala venčanica Majli Sajrus (GALERIJA)

Znamo običaj da se na venčanju treba nositi nešto u plavoj boji, pa je tako ova haljina odličan spoj elegancije, raskoši, ali i upravo takve tradicije. Otvorena top haljina sa dubokim šlicem i plavom unutrašnošću je venčanica kakvu zaista do sada nismo viđale i samim tim je jako upečatljiva. Obogaćena nežnim vezom na samim ivicama i mnogo šljaštećih perlica, ova venčanica je prosto magična. Ne znamo za Majli, ali mi bismo je svakako rado obukle!

miley cyrus wedding dress inspiration 2 Predviđamo: Kako bi izgledala venčanica Majli Sajrus (GALERIJA)

Editors choice