Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/2

Od trenutka od kad si utvrdila da si trudna, do trenutka kad je zakazano venčanje, proći će neko vreme, možda i nekoliko meseci i stomačić će uveliko dominirati i zahtevati da mu prilagodiš sve svoje zamisli o venčanju iz snova. Evo nekoliko praktičnih saveta kako da se u ovom slučaju, pripremiš za venčanje i izbegneš moguće neprijatnosti.

Izbor datuma venčanja

Manje je važno koje je doba godine, od toga kako se ti osećaš kao trudnica. Veoma je verovatno da će ti prva tri, četiri meseca biti muka i da će ti se stalno spavati – tokom prvog tromesečja telo i psiha pokušavaju da se prilagode drugom stanju. Kad stomačić počne da raste, osećaćeš se bolje, a praksa pokazuje da se trudnice osećaju najbolje (ukoliko se sve odvija regularno) od četvrtog do šestog meseca. U šestom mesecu, stomak je već visoko, a trudnica se oseća ponosno i još uvek joj je dovoljno udobno u sopstvenom telu – koje će se još menjati i krupnjati do devetog meseca. Zato za venčanje izaberi taj neki period između četvrtog i šestog meseca.

View this post on Instagram

Authentic love by @athenaandcamron

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Proračunaj vreme

Koliko vremena imaš do dana venčanja? I ako je par meseci u pitanju, to će proći vrlo brzo, a posla oko organizacije ima mnogo. Napravi raspored i zakaži sve termine unapred – i one kod lekara, i one kod kozmetičara, firzerke, šnajderke. Izbor i dekoracija sale, spisak gostiju, pisanje i slanje pozivnica – sve što možeš prepusti drugima, sigurno imaš sposobne drugarice, sestre, tetke, koje vole da se bave detaljima.

Izbor venčanice

Možda ćeš se odlučiti da šiješ venčanicu, ili ćeš naći neku koja možda treba da se prepravi – neka materijal bude lagan, a model prilagođen tvom stomaku koji će još porasti. Imaj u vidu i da ćeš verovatno dobiti još neki kilogram, a i grudi će ti se možda još povećati, tako da konačne poteze u šivenju ili preprevljanju venčanice ostaviš (odnosno, dogovoriš sa šnajderkom) za par dana pre venčanja.

Editors choice