Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/2

Većina ovih saveta odnosi se i na svaku probu venčanice, a svi u kompletu na ključni momenat – oblačenje haljine u kojoj ćete reći DA i u kojoj ćete provesti barem nekoliko sati, pre nego što se presvučete u nešto udobnije, odnosno, manje zahtevno za žurku posle venčanja.

Operite ruke

Naravno da ćete se i istuširati pred probu ili oblačenje venčanice, ali usput ćete još nešto dohvatiti, pipnuti, podignuti, a ako su vam ruke masne od utrljavanja kreme ili losiona, to će ostaviti trag na osetljivoj beloj tkanini. Dakle, neposredno pre oblačenja venčanice operite ruke i ne dodirujte više ništa – ni svoje lice.

Jedite i pijte

Kad isprobavate venčanicu, odnosno kad vam uzimaju mere, bolje je da vam stomak ne bude prazan, jer će taj centimetar mnogo značiti za vašu udobnost. Verovatno ste na dijeti, ali svaka hrana i tečnost će vam povećati obim struka makar malo. Ne želite da svoju svadbu provedete gladni, ili da u beloj haljini navalite na neko jelo koje će vam napeti stomak, ili vam uflekati haljinu. Dakle, pojedite nešto, popijte čašu crvenog vina da se opustite, pa posle pijte nešto bezbojno i pojedite (pažljivo) parče svadbene torte.

Idite u toalet

Ispraznite bešiku, potrajaće vam neko vreme, pre nego što utvrdite da je odlazak u toalet u venčanici veoma težak zadatak, za koji vam verovatno treba asistencija prijateljice. Pošto se proslava verovatno odvija u nekom objektu, možda otkrijete da je toalet suviše tesan da bi uopšte mogli da uđete unutra u haljini i moraćete da je svučete da biste mogli da piškite. Događalo se, verujte.

View this post on Instagram

Amazing pictures by @tyfrenchphoto

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Editors choice