Poluprovidna čipka jedan je od najaktuelnijih trendova kada je o izradi venčanica reč!

Ovaj trend su u svojim kolekcijama iskoristili neki od najpoznatijih svetskih dizajnera, zato što je veoma seksi, ženstven i jednostavno neodoljiv. Idealan je za sve mlade koje žele da izgledaju seksepilno na svom venčanju, jer se može nositi u više različitih varijanti – bilo kao providna čipka ili sa nude postavom.

Danas vam predstavljamo zanimljive modele poluprovidnih venčanica, koje će učiniti da izgledate veličanstveno na svom venčanju!

seksi haljine za vencanje poluprovidne vencanice 1 Poluprovidne venčanice su u trendu seksi haljine za vencanje poluprovidne vencanice 2 Poluprovidne venčanice su u trendu seksi haljine za vencanje poluprovidne vencanice 3 Poluprovidne venčanice su u trendu seksi haljine za vencanje poluprovidne vencanice 4 Poluprovidne venčanice su u trendu seksi haljine za vencanje poluprovidne vencanice 5 Poluprovidne venčanice su u trendu seksi haljine za vencanje poluprovidne vencanice 6 Poluprovidne venčanice su u trendu seksi haljine za vencanje poluprovidne vencanice 7 Poluprovidne venčanice su u trendu

ZANIMLJIVO:

Ponesite na svom venčanju stajliš crop top venčanice!

Predstavljamo vam predivne modele venčanica sa šlepom.

Ovo su fenomenalne halter venčanice!

Izvor fotografija: weddingomania.com

Jasna Đorđević

Comments