Vera Vang je spremila svoju novu kolekciju venčanica za 2015. godinu, a mlade širom sveta poludele su za ovim haljinama. Za 24 godine rada, po prvi put je napravila i vizuelnu ekranizaciju koja je išla uživo na njenom sajtu, kako bi privukla što veću gledanost.

Kreatorka se svojoj publici obratila sledećim rečima: “Prilika da stvorim vizuelni doživljaj odeće, odnosno interpretiran kroz moju modnu viziju, potpuno je novi način komunikacije za mene. Na ovaj način, mlada postaje umetnički pokretač koji povećava moju ljubav prema modi.”

Ima svakojakih modela, od onih klasičnih, uskih haljina, do veoma ekstravagantnih i upečatljivih.

Vera Vang takođe ističe da je lepota u detaljima i da je važan kvalitet, a način na koji će biti sve to upakovano zavisi od ukusa.

133 Pogled iz prvog reda: Vera Vang 223 Pogled iz prvog reda: Vera Vang 320 Pogled iz prvog reda: Vera Vang 416 Pogled iz prvog reda: Vera Vang 511 Pogled iz prvog reda: Vera Vang 68 Pogled iz prvog reda: Vera Vang 77 Pogled iz prvog reda: Vera Vang 87 Pogled iz prvog reda: Vera Vang 95 Pogled iz prvog reda: Vera Vang 1110 Pogled iz prvog reda: Vera Vang

Violeta Stojanović

Comments