Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Tajno oružje iskusnih frizera trenutno je savršeno elegantan i prefinjen konjski rep.

On može biti vaš najbolji saveznik u skrivanju tragova neprospavanih noći. Najdragocenija stvar je na veoma luksuzan, a jednostavan način pristupiti venčanju, a to se odnosi takođe i na izbor frizure.

Ukoliko umete pravilno da ga nosite, kao što je to uradila Olivija Palermo izgledaćete neverovatno.

21 Po ugledu na Oliviju Palermo: Romantičan rep kao top frizura za venčanje

Zašto treba poneti konjski rep na dan venčanja?

Pre svega zato što je veoma funkcionalan, a pramenovi kose neće vam smetati kada igrate, pozdravljate se i mnogo je mala šansa da će se rep uništiti.

Osim toga, na bezbroj različitih načina možete skupiti kosu u konjski rep, samo je potrebno uključiti maštu i sitne detalje kao ukrase.

Svejedno je da li ćete izabrati spušteni ili podignuti rep, najvažnije je dobiti lepu frizuru i izgled vredan hvalospeva. Kao po pravilu – žene se najčešće odlučuju za onu frizuru koja im najlepše stoji, pa bismo zato predložili da rep nose devojke sa pravilnijim crtama lica, izraženim očima ili na primer punijim usnama. Ukoliko želite da sakrijete visoko čelo ili možda nepravilnosti, isecite šiške, koje odlično idu uz konjski rep.

A sada pogledajmo neke od romantičnih predloga.

1 Po ugledu na Oliviju Palermo: Romantičan rep kao top frizura za venčanje 3 Po ugledu na Oliviju Palermo: Romantičan rep kao top frizura za venčanje 4 Po ugledu na Oliviju Palermo: Romantičan rep kao top frizura za venčanje 5 Po ugledu na Oliviju Palermo: Romantičan rep kao top frizura za venčanje 6 Po ugledu na Oliviju Palermo: Romantičan rep kao top frizura za venčanje 7 Po ugledu na Oliviju Palermo: Romantičan rep kao top frizura za venčanje 8 Po ugledu na Oliviju Palermo: Romantičan rep kao top frizura za venčanje 9 Po ugledu na Oliviju Palermo: Romantičan rep kao top frizura za venčanje

Violeta Stojanović

Editors choice