Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

Žene u poverenju: Šta rade kad ih muževi baš nerviraju?

Sva pravila u vezi sa venčanjem koja su sada – zastarela!

Pravo deteta na samopouzdanje

Bridal Fashion Week: 6 beauty trendova koje “krademo” – odmah!

Vereničko prstenje koje bi svaka žena volela da ima

1/3

Godina 2017. je tvoja godina i napokon ćeš izgovoriti sudbonosno “da”? Uraaa! Sledi onaj najzanimljiviji i nama ženama najomiljeniji deo organizacije venčanjaodabir venčanice! Znaš već, venčanica je haljina koja se jednom kupuje (tako nekako volimo romantično da razmišljamo) i zaista nema prostora za greške. Ono, za taj najvažniji dan zaista želiš da izgledaš posebno i najlepše moguće. Naravno, razumemo te, a kako bismo ti pomogli u toj nameri, predstavljamo ti nekoliko modela venčanica koji će ove godine biti top trend i kojim sigurno nećeš moći da odoliš! Da, čik odaberi jednu!

Sa spuštenim ramenima

Ne bismo baš znali da objasnimo, ali spuštena ramena na haljini deluju nekako očaravajuće, nežno, krhko i elegantno, suptilno i ženstveno, kao iz bajke! Jesi li ikada videla haljinu sa spuštenim ramenima koja zapravo nije lepa? Pa, naravno da ne! Zato ovaj detalj uvek deluje privlačno i sasvim odgovarajuće za venčanje, te je venčanica sa spuštenim ramenima uvek dobar izbor ako želiš da izgledaš nezaboravno. U kombinaciji sa spuštenim ramenima, “sirena” haljina se savršeno slaže, a uz to možeš poneti i zanosnu punđu kako bi dodatno istakla ramena.

vencanica 1 Planiraš venčanje u 2017? Ovi modeli venčanica će biti Top Trend!

Sa dubokim dekolteom

Iako te je ovo možda na prvu loptu odbilo, pogledaj fotografije i videćeš da ovakav duboki dekolte izgleda prosto očaravajuće. Dakle, ako želiš da budeš elegantna, ženstvena ali i zavodljiva mlada, neka od ovih venčanica mora biti tvoja! Haljina može bogato da se širi, a može da bude i sasvim pripijena kako bi dotano istakla tvoju figuru, a čipka je obavezna! Uz ovakvu venčanicu ponesi “divlju”, kovrdžavu kosu i izgledaćeš odlično.

vencanica 2 Planiraš venčanje u 2017? Ovi modeli venčanica će biti Top Trend! vencanica 3 Planiraš venčanje u 2017? Ovi modeli venčanica će biti Top Trend!

Editors choice