Najvažniji rituali koji se tiču venčanja

Mobilni telefon ukazuje na to da li vam je brak skladan

Malo venčanje – veći manevarski prostor

Iz riznice bračnog iskustva: Saveti slobodnima

Dekoracija i opremanje sale za venčanje – po Feng Šui principima

Pripreme za venčanje: Kako da držiš dijetu

Šta je to predbračni ugovor i zašto ti je možda potreban

Mladin neseser: Sve što će ti možda trebati

Pravila stajlinga za mlade koja slobodno smeš da prekršiš

Nesvakidašnje ideje za bidermajer

1/3

Godina 2017. je tvoja godina i napokon ćeš izgovoriti sudbonosno “da”? Uraaa! Sledi onaj najzanimljiviji i nama ženama najomiljeniji deo organizacije venčanjaodabir venčanice! Znaš već, venčanica je haljina koja se jednom kupuje (tako nekako volimo romantično da razmišljamo) i zaista nema prostora za greške. Ono, za taj najvažniji dan zaista želiš da izgledaš posebno i najlepše moguće. Naravno, razumemo te, a kako bismo ti pomogli u toj nameri, predstavljamo ti nekoliko modela venčanica koji će ove godine biti top trend i kojim sigurno nećeš moći da odoliš! Da, čik odaberi jednu!

Sa spuštenim ramenima

Ne bismo baš znali da objasnimo, ali spuštena ramena na haljini deluju nekako očaravajuće, nežno, krhko i elegantno, suptilno i ženstveno, kao iz bajke! Jesi li ikada videla haljinu sa spuštenim ramenima koja zapravo nije lepa? Pa, naravno da ne! Zato ovaj detalj uvek deluje privlačno i sasvim odgovarajuće za venčanje, te je venčanica sa spuštenim ramenima uvek dobar izbor ako želiš da izgledaš nezaboravno. U kombinaciji sa spuštenim ramenima, “sirena” haljina se savršeno slaže, a uz to možeš poneti i zanosnu punđu kako bi dodatno istakla ramena.

vencanica 1 Planiraš venčanje u 2017? Ovi modeli venčanica će biti Top Trend!

Sa dubokim dekolteom

Iako te je ovo možda na prvu loptu odbilo, pogledaj fotografije i videćeš da ovakav duboki dekolte izgleda prosto očaravajuće. Dakle, ako želiš da budeš elegantna, ženstvena ali i zavodljiva mlada, neka od ovih venčanica mora biti tvoja! Haljina može bogato da se širi, a može da bude i sasvim pripijena kako bi dotano istakla tvoju figuru, a čipka je obavezna! Uz ovakvu venčanicu ponesi “divlju”, kovrdžavu kosu i izgledaćeš odlično.

vencanica 2 Planiraš venčanje u 2017? Ovi modeli venčanica će biti Top Trend! vencanica 3 Planiraš venčanje u 2017? Ovi modeli venčanica će biti Top Trend!

Editors choice