Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Približava se taj dan, a vi biste htele još 100 stvari da doterate na sebi i prosto imate ogromnu želju da izgledate savršeno. Ali nedelja pre venčanja nije vreme za donošenje naglih i krupnih odluka. To je period kada treba da se smirite i pustite da stvari idu svojim tokom. Zato danas hoćemo da vas podsetimo koje su to stvari koje morate da izbegavate po svaku cenu, da ne biste zažalili i doveli sebe u situaciju da zapravo izgledate gore nego što ste zamišljali. Ovo se pogotovo odnosi na one sitne navike koje svi imamo, a koje neće doneti ništa dobro u ovom važnom periodu.

Farbanje kose

Čak i da je vaš frizer sjajan u bojenju kose, izbegavajte to da radite nedelju dana pre venčanja. Jer nikad zapravo ne znate kako se boja može primiti i šta sve može krenuti po zlu. Ukoliko želite nešto da promenite na vašoj kosi, zamolite vašeg frizera da vam stavi neki preliv ili možda uradi neki dobar tretman, kako bi dlaka izgledala najbolje što može.

Šišanje

Takođe važi i za šišanje! Naravno, možete malo skratiti kosu ali bilo kakva drastična promena i potpuno nova frizura nije preporučljiva.

Alkohol

Možda niste znali, ali alkohol ima dosta kalorija u sebi i može vizuelno učiniti da izgledate dosta naduveno, što svakako ne želite par dana pre venčanja, zar ne?

mlada isprobava haljinu Ovo nikako NEMOJTE raditi nedelju dana pre venčanja!

Editors choice