Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Venčanje je najvažniji dan u životu svake devojke i sasvim je logično to što želite da izgledate najbolje moguće. Prosto, žene su žene i lako ćemo zanemariti svu ostalu organizaciju i planiranje, samo zarad toga da se maksimalno posvetmo svom izgledu. Pa, uglavnom, jednom se udajemo i želimo da izgledamo perfektno! Šta je čudno u tome?

Svakako, prva asocijacija na venčanja su nam prelepe, raskošne venčanice u kojima mlade izgledaju kao princeze iz bajki. Ipak, zašto da se zadovoljite “prosekom” i odaberete već toliko puta viđenu belu venčanicu? Umesto toga, šta kažete na venčanicu u nekoj zanimljivoj boji? Ako vam se dopada ta ideja, budite smele i originalne mlade i odaberite crvenu venčanicu!

Haljine u ovoj upečatljivoj boji definitivno i ne liče na venčanice, što je sasvim dobar efekat. Svakako ćete biti primećene i o vašem izgledu na venčanju dugo će se pričati! Naravno, ukusi su različiti i možda neka devojka ne priznaje ni jednu drugu venčanicu osim bele, ali ako spadate u one mlade koje žele da budu sasvim drugačije – slobodno se odlučite za neki od ovih prelepih modela u crvenoj boji. Zar ove haljine ne ostavljaju bez daha?

red Originalne mlade biraju CRVENU venčanicu red2 Originalne mlade biraju CRVENU venčanicu

Editors choice