Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Glumica Anđelina Džoli i Stela Makartni dizajnirale su kolekciju inspirisanu najnovijim Diznijevim ostvarenjem u kom i sama Anđelina ima ulogu zlobnice. Glumica igra glavnu ulogu poput jednog od najlepših negativaca u filmovina, dok El Faning glumi princezu Auroru.

Kolekcija podrazumeva kostime i garderobu za devojčice i dečake uzrasta između četiri i četrnaest godina. U ponudi se mogu pronaći majice, trenerke, ali i haljinice i sandale. Kolekcija će biti pokrenuta krajem aprila pre same premijere filma koja je zakazana za 30. maj. Deset posto od prodaje ove kolekcije ići će u humanitarne svrhe. Veoma human potez iza kojeg stoji ceo tim koji je radio na ovoj slatkoj kolekciji za najmlađe.

Stela je izjavila da je oduvek bila veliki fan Diznijevih ostvarenja, kao i njena majka. Odrasla je uz njegove filmove i bajke za decu. Pogledajte kako izgledaju dva modela iz ove kolekcije za mališane!

stella maleficent01 vogue 21mar14 pr b 426x639 One kreiraju kolekciju za mališane stella maleficent02 vogue 21mar14 pr b 426x639 One kreiraju kolekciju za mališane

Dragana Katić

Editors choice