Pitanja šta ćete da obučete i šta ćete da uradite sa kosom predstavljaju problem za većinu žena svakog dana, a kamoli kada je reč o venčanju. To je veliki dan, važan dan koji se, pretpostavljamo, dešava samo jednom i zato nema prostora za greške. Kada je reč o oblačenju, to je bar jednostavno – bela haljina ili venčanica i to je to… Ha, kao da je uopšte lako naći i tu belu haljinu ili venčanicu! Jeste li vi videle koliko različitih modela ima, a svaki lepši od lepšeg?! Ipak, hajde da računamo da ćemo to nekako i odabrati, ali, šta je sa kosom? Uh… Toliko izbora! Naročito ako imate dugu kosu. “Da li da je pustim? Da li da je ispeglam ili uvijem? Ili možda da vežem rep? A da se ošišam sasvim drugačije?” Sve ovo vam prolazi kroz glavu, samo rešenje nikako da se pojavi!

A šta mislite o tome da napravite punđu? Zvuči jednostavno, upravo kao što i jeste jednostavno! Ova frizura je nekako klasična, vanvremenska, a opet tako savremena jer ima mnogo različitih varijanti kojima se prilagođava trenutnim trendovima. Nekada se znalo da je punđa “zalizana”, čvrsta, visoka i “velika” i to je bilo to. Danas, punđa se bukvalno može naći na bilo kom delu glave, odnosno, može biti bilo koje visine, na sredini ili sa strane, može biti uglađena, a može biti tako nemarna da izgleda kao da ste prespavale sa njom (ali naravno, takav izgled je samo dobro osmišljen i sproveden). Koja se vama najviše dopada?

U slučaju da je upravo punđa vaš izbor kada je frizura za venčanje u pitanju, mi vam predlažemo nekoliko različitih modela koje svakako treba uzeti u obzir. Kao što vidite, dosta je varijacija iste teme, samo se detalji razlikuju. U zavisnosti od toga kakvu šminku ali i samu venčanicu birate, kosu ukrasite ili zanimljivim rajfovima, cvetnim ukrasima ili najjednostavnijom pletenicom, ukoliko preferirate “messy” frizure.

pundja 1 Odaberite najlepšu PUNĐU za svoje venčanje pundja 2 Odaberite najlepšu PUNĐU za svoje venčanje pundja 3 Odaberite najlepšu PUNĐU za svoje venčanje
Comments