Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Pitanja šta ćete da obučete i šta ćete da uradite sa kosom predstavljaju problem za većinu žena svakog dana, a kamoli kada je reč o venčanju. To je veliki dan, važan dan koji se, pretpostavljamo, dešava samo jednom i zato nema prostora za greške. Kada je reč o oblačenju, to je bar jednostavno – bela haljina ili venčanica i to je to… Ha, kao da je uopšte lako naći i tu belu haljinu ili venčanicu! Jeste li vi videle koliko različitih modela ima, a svaki lepši od lepšeg?! Ipak, hajde da računamo da ćemo to nekako i odabrati, ali, šta je sa kosom? Uh… Toliko izbora! Naročito ako imate dugu kosu. “Da li da je pustim? Da li da je ispeglam ili uvijem? Ili možda da vežem rep? A da se ošišam sasvim drugačije?” Sve ovo vam prolazi kroz glavu, samo rešenje nikako da se pojavi!

A šta mislite o tome da napravite punđu? Zvuči jednostavno, upravo kao što i jeste jednostavno! Ova frizura je nekako klasična, vanvremenska, a opet tako savremena jer ima mnogo različitih varijanti kojima se prilagođava trenutnim trendovima. Nekada se znalo da je punđa “zalizana”, čvrsta, visoka i “velika” i to je bilo to. Danas, punđa se bukvalno može naći na bilo kom delu glave, odnosno, može biti bilo koje visine, na sredini ili sa strane, može biti uglađena, a može biti tako nemarna da izgleda kao da ste prespavale sa njom (ali naravno, takav izgled je samo dobro osmišljen i sproveden). Koja se vama najviše dopada?

U slučaju da je upravo punđa vaš izbor kada je frizura za venčanje u pitanju, mi vam predlažemo nekoliko različitih modela koje svakako treba uzeti u obzir. Kao što vidite, dosta je varijacija iste teme, samo se detalji razlikuju. U zavisnosti od toga kakvu šminku ali i samu venčanicu birate, kosu ukrasite ili zanimljivim rajfovima, cvetnim ukrasima ili najjednostavnijom pletenicom, ukoliko preferirate “messy” frizure.

pundja 1 Odaberite najlepšu PUNĐU za svoje venčanje pundja 2 Odaberite najlepšu PUNĐU za svoje venčanje pundja 3 Odaberite najlepšu PUNĐU za svoje venčanje

Editors choice