Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Kada se približava dan našeg venčanja, jedna od stvari na koju potrošimo najviše vremena jeste izbor venčanice. Međutim, ko god mislio da je to lak posao, nimalo nije.

Nakon što provedemo godine zamišljajući sebe u idealnoj haljini, a onda mesece proučavanja različitih modela po internetu, nama je glava već prepunjena, a tek treba da krenemo u obilazak salona i na isprobavanje svih tih različitih haljina.

Pa taman smo dotad mislili da želimo sirena model, a onda shvatimo da nam uopšte ne stoji. Želeli smo čisto belu boju, ali onda su nam drugarice rekle da nam lepše stoji boja slonove kosti.

Težak posao. Međutim, ipak postoje neka univerzalna pravila o tome kakav model pristaje kakvom obliku tela.

Visoke i punije mlade

Za vas je najbolji izbor haljina u A kroju. Venčanice u ovom kroju izdužuju telo, pritom ne privlačeći pažnju na vaš struk. Vama će stajati i haljine koje su najuže u predelu ispod grudi, a onda se šire do poda.

Slobodno možete izabrati i dublji dekolte, jer on takođe može činiti da vaša figura deluje izduženije.

flattering dresses 019 Odaberi haljinu prema svojoj građi

Mlade sitnije građe

Iako mislite da treba da obučete usku haljinu, ovakav model čini da dame sitne građe deluju još sitnije, pa izbegavajte ovaj model. Venčanice u obliku slova A stoje dobro i damama sitnije građe, jer kao što smo već napomenuli, ovaj kroj izdužuje telo. Izbegavajte i kratke haljine, jer one mogu učiniti da vaše noge izgledaju kraće, a pozadina veća.

Dame sa punijim grudima

Za vas su idealan izbor haljine bez bretela, koje privlače pažnju na gornji deo tela i ramena. Vodite računa da donji deo haljine nikako ne bude širok, jer ćete tako izgledati mnogo krupnije nego što jeste. Samo uski krojevi dolaze u obzir!

nevesta1 Odaberi haljinu prema svojoj građi

Mlade sa velikom zadnjicom

Ako imate široke bokove i veliku pozadinu, stavite akcenat na gornji deo tela. Istaknite ruke, leđa, grudi, a haljina neka se širi i pada do poda. I vama će stajati venčanica u obliku slova A, a ono što svakako treba da izbegavate jesu bilo kakvi volani, karneri i nabori, naročito u predelu struka, jer će vam samo naglasiti višak kilograma.

Lenka Gatić

Editors choice