Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Bridal kolekcija Ines Ateljea za 2020/21 je sve ono o čemu ste maštali, i još više. Ovog puta je predstavljamo u novom, dopunjenom ruhu i pomeramo granice kada se govori o tome kako tradicionalna venčanica treba da izgleda.

INES JANKOVIC BRIDAL9 e1594108337325 Nova Ines Atelier Bridal kolekcija

Inspiracija potiče od nekonvencionalnog koncepta žentvenosti koji svakoj ženi daje slobodu da izrazi svoju individulanost birajući tkanine i forme u skladu sa svojom ličnošću. Ne samo da smo kreirali jedinstvene venčanice, kratke haljine sa apstraktnim motivima i odelo, već smo dodali i metalik tkanine koje po svom sastavu i izgledu daju novu dimenziju savremenoj venčanici .

 

INES JANKOVIC BRIDAL2 e1594108405943 Nova Ines Atelier Bridal kolekcija

 

Kao što znate do sada, biti drugačiji i raditi stvari drugačije se nalazi u DNK našeg brenda. Može se reći da smo kreirali kolekciju u kojoj svaka mlada može da pronađe nešto za sebe. Naša kolekcija je namenjena modernoj ženi koje možda neće naslediti bakinu venčanicu, ali će naslediti njen osećaj za prave porodične vrednosti. Saradanici na ovom projektu su fotografi Luka Bošković i Stefan Stojanov (LUS studio), MUA – Sofia Petrović, frizura – Dacha hair, model – Kika Jovanović (MSO) i cvetne instalacije Bloom design studio.

 

INES JANKOVIC BRIDAL12 e1594108445504 Nova Ines Atelier Bridal kolekcija INES JANKOVIC BRIDAL4 e1594108493900 Nova Ines Atelier Bridal kolekcija INES JANKOVIC BRIDAL1 e1594108530267 Nova Ines Atelier Bridal kolekcija

 

 

 

 

 

 

Editors choice