Bliži se dan o kom ste toliko maštali. Sve je kao iz bajke i detaljno pripremate sve od devojačke večeri do mesta gde će se samo venčanje održati. Kao i svaka devojka, može se reći da o tom važnom danu razmišljate još od osnovne škole. I tada ste imali viziju o tome kako ćete da izgledate i oduvek ste znali da će vaše venčanje biti jedinstveno i savršeno.

Uz sebe imate sjajne prijatelje i porodicu, kao i porodicu vašeg izabranika, koja vam pomaže da sve bude onako kako ste zamislili, a on je tu da podrži vaše ideje i želi da se što manje umarate, pa zato većinu stvari završava sam (uz vaše sugestije). Na listu sitnica koje morate da završite stavili ste i manikir. Deluje kao da niste preterano razmišljali o tome kako će vaši nokti da izgledaju sve dok niste shvatili da će na domalom prstu zasijati prsten! Hvata vas nervoza i ne znate kakve nokte želite da nosite tog dana, imate omiljene boje, ali se ne uklapaju uz estetiku venčanja. Smirite se, udahnite duboko jer smo mislili na vas. 

Izabrali smo najlepše i najpopularnije nokte za vaše venčanje – od francuskog manikira do sitnih detalja, a vi samo izaberite šta vam se najviše sviđa!

Sitne šljokice

Naravno da će šljokice savršeno da se uklope uz sve te sjajne detalje, zbog toga možete da izaberete srednju dužinu i klasičan kockasti oblik. Sigurno možete da zamislite prsten uz ovakve nokte! Uvek je pravi trenutak za šljokice!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Курсы маникюра | консультации | обучение (@morgul_nails)

Pročitajte i ovo: Nokti 2023 – kakvi će manikiri biti u trendu

Nežnobela

Nokti koji su uvek IN – u svakom trenutku i uz svako doba godine. Često ih nosite i zašto biste ovog puta eksperimentisali? Nežnobela boja će se uklopiti uz vašu romantičnu priču!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Курсы маникюра | консультации | обучение (@morgul_nails)

Zlatni detalji

Ako ste odabrali malo dužu formu, neka vaš izbor obavezno budu svetlije nijanse, a kao poseban detalj stavite sitne detalje zlatne ili srebrne boje. Možete da probate i ombre efekat jer će se takve nijanse bele sa prelivanjem u roze uklopiti uz vašu venčanicu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Amanda Resende | Nail Designer (@amandaresendenails)

Francuski manikir

Badem je jedan od najpopularnijih oblika noktiju, naročito kad je reč o noktima za venčanje. Možete da ga uklopite uz francuski manikir i time će vaši nokti izgledati elegantno i prefinjeno. Takođe, bitno je da ne eksperimentišete preterano i da se odlučite za oblik koji često nosite jer ste već navikli na njega. Ipak, tog dana morate maksimalno da uživate i nema potrebe da vas u tome sprečava pogrešan odabir oblika noktiju.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by (@_allaboutnailss)

Srebrni frenč

Ne odstupate od ideje da nosite oblik badema, želite da vam nokti budu sjajni, ali i neutralni. Naravno da i za to postoji rešenje, izaberite frenč srebrne boje!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Amanda Resende | Nail Designer (@amandaresendenails)

Sitni detalji

Biseri i cirkoni su svakako detalji koje ćete imati svuda na sebi, pa zar ne bi bilo sjajno da u tom maniru ukrasite i svoje nokte? Možete da kombinujete belu, mlečnobelu i roze boju, uklapate ih sa cirkonima, da ih na nekom noktu imate više, na nekom samo jedan ili dva. U slučaju da birate cirkone kao detalje, bilo bi najbolje da se odlučite za malo dužu formu noktiju jer ćete tako moći još više da ih ukrasite.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Amanda Resende | Nail Designer (@amandaresendenails)

Na kraju, po detaljima ćete pamtiti ovaj važan dan u vašem zajedničkom životu, ali ne dozvolite da bilo šta negativno utiče na vas! Osmeh i muzika, jer živite život iz snova!

Pročitajte i ovo: Nail slugging – TikTok trend koji će pomoći slabim noktima

Naslovna fotografija: instagram.com/amandaresendenails

Dragana Stojanović 

Comments