Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Kada započnete planiranje i organizaciju venčanja sve vam to izgleda veoma simpatično i sigurni ste da ćete uživati u svakom trenutku.

Sigurno je i da hoćete ukoliko ste tip koji voli da se bavi organizacijom milion sitnih detalja a naročito ćete uživati u biranju haljine u kojoj ćete se udati i frizure koju ćete nositi tog dana. Ukoliko već unapred znate kako biste voleli da izgledate i znate šta vam najbolje pristaje onda je velika dilema za vas rešena. Samo vam ostaje da isprobate sve te modele koje saloni nude ili da sašijete haljinu po svojoj meri i ukusu.

S2 Niske punđe za BOHO mlade S6 Niske punđe za BOHO mlade

Kada proba frizure dođe na red onda posao može trajati i malo duže, jer mlade često nisu sigurne kako bi volele da stilizuju kosu tog važnog dana u njihovom životu.

Međutim, ukoliko tačno znate u kom stilu bi trebalo da izgleda vaš mladenački izgled onda je sve mogo lakše. Ako ste se odlučile da budete mlada u boho stilu onda ste sigurno svesne da svi detalji i celokupan izgled treba da budu adekvatni i prate celu boho priču. U poslednje vreme ovaj stil je veoma popularan i mora se priznati da mlade izgledaju prelepo i romantično. 

Ono što je sigurno jeste da ovakvom izgledu ne doprinosi samo model haljine, materijal i detalji, već je i adekvatna frizura vrlo važna kako biste dobile onaj pravi boho izgled, nonšalantan i slobodnog duha.

S3 Niske punđe za BOHO mlade

Editors choice