Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/11

Ukoliko želite da na svom venčanju izgledate romantično, čipka je pravi izbor za to! Nežan i u isto vreme moderan izgled ostvarićete venčanicom urađenom sa čipkastim detaljima. Ovakve venčanice dugo su u trendu, pa su se dizajneri potrudili da naprave raznovrsne modele. Čipka se može naći na svim delovima venčanice, od rukava, detalja na suknji i od čipke urađenim leđima. Mogu se naći i haljine koje su cele urađene od čipke.

Za one koje su se odlučile za tradicionalnu venčanicu, mogu pronaći i jednu takvu urađenu od čipke. One su u glavnom uže i prate leniju tela, dok se čipka nalazi preko cele venčanice. Akcenat je na rukavima koji su celi urađeni od čipke sitnijeg ili krupnijeg veza!

I dame u boho stilu mogu pronaći zanimljive venčanice od čipke. Gornji delovi venčanice su urađeni od čipke, uključujući i rukave, dok su suknje svilene i šire se u donjem delu.

Ukoliko želite da naglasite seksi izgled na venčanju, odlučite se za venčanicu koja če pratiti liniju tela i naglasiti obline. Čipka je obavezna, pa su čipkasti rukavi i donji delovi haljine neophodni za ovakav izgled!

Moderne venčanice urađene su sa krupnom čipkom na rukavima i delovima oko grudi. A ako želite izgled princeze, možete pronaći haljine na kojima je gornji deo od čipke, a dole se nalazi suknja koja se širi.

Ukoliko želite nesvakidašnje čipkaste detalje, odaberite venčanice koje imaju kragnu od čipke!

Pogledajte neke od najlepših čipkastih haljina!

Vančanice od čipke 12 Nežno i romatično: Venčanice sa čipkastim rukavima

Editors choice