Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

Ako planiraš da ove godine izgovoriš sudbonosno “da”, prva na listi potrepština definitivno jeste venčanica. Ovo je prava i jedinstvena prilika da napokon ostvariš svoj san iz detinjstva i zablistaš poput omiljene princeze u veličanstvenoj venčanici koja će tvoje goste ostaviti bez daha. A ako si u potrazi za jednom takvom, mi smo pronašli haljine koje će te sigurno inspirisati!

U pitanju je najnovija kolekcija venčanica koje potpisuje mlada dizajnerka Tijana Žunić, a koju čine haljine koje su kao iz mašte! Nežne, elegantne, ženstvene i zavodljive, Tijana Zunic Bridal collection 2017. venčanice su tu da ispune sve tvoje snove, ali i kriterijume kada je reč o najvažnijoj haljini koju ćeš nositi.

Svaka haljina odiše posebnim, pomalo retro vajbom koji će u tebi sasvim sigurno podstaći ono ushićenje tradicionalnih, velikih, gala venčanja. Tijanina kolekcija venčanica sadrži i duge i kratke haljine, i one obogaćene čipkom i cirkonima, ali i one potpuno jednostavne u stilu Odri Hepbern. Svaka venčanica je osmišljena tako da isprati sve o čemu si maštala, a kvalitetni materijali i lagane forme čine da se osećaš prijatno i udobno tokom cele ceremonije venčanja. Zato, čak i da želiš da organizuješ wedding escape venčanice Tijane Žunić su odlične za to!

Ako želiš da budeš moderna, ali i mlada koja je romantična, samouverena, originalna i neponovljiva, odaberi jednu od prelepih i ne tako tipičnih i već viđenih venčanica iz Tijana Zunic Bridal collection 2017. Sigurno ćeš biti primećena!

HI MIC 6385 9904 Nežne, elegantne i zavodljive: Tijana Žunić predstavila novu kolekciju venčanica koja će te osvojiti na prvi pogled HI MIC 6459 9910 Nežne, elegantne i zavodljive: Tijana Žunić predstavila novu kolekciju venčanica koja će te osvojiti na prvi pogled HI MIC 6521 9912 Nežne, elegantne i zavodljive: Tijana Žunić predstavila novu kolekciju venčanica koja će te osvojiti na prvi pogled HI MIC 6559 9914 Nežne, elegantne i zavodljive: Tijana Žunić predstavila novu kolekciju venčanica koja će te osvojiti na prvi pogled HI MIC 6569 9915 Nežne, elegantne i zavodljive: Tijana Žunić predstavila novu kolekciju venčanica koja će te osvojiti na prvi pogled HI MIC 6600 9916 Nežne, elegantne i zavodljive: Tijana Žunić predstavila novu kolekciju venčanica koja će te osvojiti na prvi pogled HI MIC 6621 9905 Nežne, elegantne i zavodljive: Tijana Žunić predstavila novu kolekciju venčanica koja će te osvojiti na prvi pogled HI MIC 6635 9917 Nežne, elegantne i zavodljive: Tijana Žunić predstavila novu kolekciju venčanica koja će te osvojiti na prvi pogled HI MIC 6693 9918 Nežne, elegantne i zavodljive: Tijana Žunić predstavila novu kolekciju venčanica koja će te osvojiti na prvi pogled HI MIC 6756 9920 Nežne, elegantne i zavodljive: Tijana Žunić predstavila novu kolekciju venčanica koja će te osvojiti na prvi pogled

Editors choice