Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ako planiraš da ove godine izgovoriš sudbonosno “da”, prva na listi potrepština definitivno jeste venčanica. Ovo je prava i jedinstvena prilika da napokon ostvariš svoj san iz detinjstva i zablistaš poput omiljene princeze u veličanstvenoj venčanici koja će tvoje goste ostaviti bez daha. A ako si u potrazi za jednom takvom, mi smo pronašli haljine koje će te sigurno inspirisati!

U pitanju je najnovija kolekcija venčanica koje potpisuje mlada dizajnerka Tijana Žunić, a koju čine haljine koje su kao iz mašte! Nežne, elegantne, ženstvene i zavodljive, Tijana Zunic Bridal collection 2017. venčanice su tu da ispune sve tvoje snove, ali i kriterijume kada je reč o najvažnijoj haljini koju ćeš nositi.

Svaka haljina odiše posebnim, pomalo retro vajbom koji će u tebi sasvim sigurno podstaći ono ushićenje tradicionalnih, velikih, gala venčanja. Tijanina kolekcija venčanica sadrži i duge i kratke haljine, i one obogaćene čipkom i cirkonima, ali i one potpuno jednostavne u stilu Odri Hepbern. Svaka venčanica je osmišljena tako da isprati sve o čemu si maštala, a kvalitetni materijali i lagane forme čine da se osećaš prijatno i udobno tokom cele ceremonije venčanja. Zato, čak i da želiš da organizuješ wedding escape venčanice Tijane Žunić su odlične za to!

Ako želiš da budeš moderna, ali i mlada koja je romantična, samouverena, originalna i neponovljiva, odaberi jednu od prelepih i ne tako tipičnih i već viđenih venčanica iz Tijana Zunic Bridal collection 2017. Sigurno ćeš biti primećena!

HI MIC 6385 9904 Nežne, elegantne i zavodljive: Tijana Žunić predstavila novu kolekciju venčanica koja će te osvojiti na prvi pogled HI MIC 6459 9910 Nežne, elegantne i zavodljive: Tijana Žunić predstavila novu kolekciju venčanica koja će te osvojiti na prvi pogled HI MIC 6521 9912 Nežne, elegantne i zavodljive: Tijana Žunić predstavila novu kolekciju venčanica koja će te osvojiti na prvi pogled HI MIC 6559 9914 Nežne, elegantne i zavodljive: Tijana Žunić predstavila novu kolekciju venčanica koja će te osvojiti na prvi pogled HI MIC 6569 9915 Nežne, elegantne i zavodljive: Tijana Žunić predstavila novu kolekciju venčanica koja će te osvojiti na prvi pogled HI MIC 6600 9916 Nežne, elegantne i zavodljive: Tijana Žunić predstavila novu kolekciju venčanica koja će te osvojiti na prvi pogled HI MIC 6621 9905 Nežne, elegantne i zavodljive: Tijana Žunić predstavila novu kolekciju venčanica koja će te osvojiti na prvi pogled HI MIC 6635 9917 Nežne, elegantne i zavodljive: Tijana Žunić predstavila novu kolekciju venčanica koja će te osvojiti na prvi pogled HI MIC 6693 9918 Nežne, elegantne i zavodljive: Tijana Žunić predstavila novu kolekciju venčanica koja će te osvojiti na prvi pogled HI MIC 6756 9920 Nežne, elegantne i zavodljive: Tijana Žunić predstavila novu kolekciju venčanica koja će te osvojiti na prvi pogled

Editors choice