Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Trendovi svadbenih frizura stalno se menjaju, ali punđa je uvek u trendu! Svaka dugokosa mlada izgleda elegantnije i raskošnije – i pre svega, drugačije nego inače – sa podignutom kosom. Bilo da je to jednostavna, niska punđa, ili neka koplikovanija, sa pletenicama i dodacima, možete pronaći onu koja odgovara vašem stilu, odnosno, najbolje ide uz vaše lice, odgovara kvalitetu vaše kose i modelu venčanice.

Punđe su takođe i praktične, sklanjaju vam kosu sa vrata i manje vam je vruće, a pošto su generalno u trendu ležerne i ženstvene frizure, vaša punđa ne mora da bude zategnuta i sa svakom dlakom na svom mestu. Tako će, čak i ako se opusti i ako neke ukosnice ispadnu, zadržati oblik i izgledati lepo i ženstveno. Evo nekih predloga na koji način da podignete kosu, uz odgovarajuće modele venčanica.

Upletena punđa

Ova punđa je upletena nisko na potiljku i uz venčanicu zanimljivog izreza na leđima, izgleda veoma romantično – boho varijanta sa podignutom kosom.

Punđa dopunjena trakom

Traka je jednostavan ukras u kosi, koji više naglašava vašu punu, opuštenu punđu, nego što je pridržava. Izgleda veoma šik i rešava problem izbora ukrasa za kosu.

Bujna punđa sa srebrnim ukrasom

Elegantnija varijanta trake predstavlja ukras srebrnog sjaja, sa cirkonima, od čipke – kao dijadema koja obuhvata i naglašava bujnu punđu, za koju se kosa prethodno uvije u krupne lokne. Veoma elegantno!

Punđa sa razdeljkom

Ova punđa izgleda kao stvorena za poslovnu ženu, koja želi svedenu i jednostavnu eleganciju i na svom venčanju. Razdeljak sa strane i jednostavno uvijena kosa na potiljku, bez ukrasa. Uz suptilne biserne minđuše izgledaće veoma efektno.

Raskošna punđa sa cvetnim vencem

Ovakva punđa je idealna za veoma kovrdžavu, gustu i neukrotivu kosu – uhvaćena i savijena nisko na vratu, kovrdže vire na sve strane, a povrh svega – venčić od krupnih cvetova. Uz uzorak čipke sa krupnim cvetovima, izgleda kao san!

Editors choice