Svi koraci do jednog od najvažnijeg događaja u vašem životu, venčanja, do sada su bili uspešni. Pamtite divnu veridbu, odabrali ste najboljeg fotografa, izabrali ste venčanicu o kojoj ste oduvek sanjali, organizovali venčanje baš po vašem ukusu i sve detalje razradili do tačnina. Spektakl vašeg života može da počne, ali nakon što obavite još jedan važan zadatak – uredite svog muškarca da izgleda savršeno, da vam parira i da se kao i u životu, tako i u garderobi, slažete i dopunjavate. Budite drugačiji i neobični, nesvakidašnji. Tako ćete oduševiti sve prisutne, ostati dosledni sebi i napraviti događaj za pamćenje. Da ste jedna duša u dva tela možete pokazati i na najvažniji dan, time što ćete biti u jednom stilu prikazanom na dva načina. A kada to ispunite, sve je spremno za novi početak i proslavu krunisanja ljubavi. Dajemo savete mladoženjama da izgledaju fenomenalno i da se tako i osećaju, bežite od klišea i budite svoji.

Belo odelo

Ima li šta lepše od prizora žene i muškarca u belom? Većina muškaraca ne usudi se da rizikuje, već idu na sigurno, oblačeći klasično crno odelo. Sklonite se od klišea na dan svog venčanja. Odaberite belu boju. Savršen sklad, elegancija i glamur. Budite divni prema svojoj odabranici svaki dan, ceo dan, to je recept za večnu ljubav.

White Out 10 načina da vaš muškarac bude neobičan mladoženja iz snova

Datum za pamćenje

Datum venčanja jedan je od najposebnijih u životu. Osim što ostaje trajno ispisan u vašem srcu, imate mogućnost da ga zabeležite na unutrašnjost svoje venčanice, a mladoženja na unutrašnjosti sakoa. Neka to bude jedna od vaših zajedničkih malih, slatkih tajni koje čine život lepšim i interesantnijim. Kreativnost i ljubav imaju nešto zajedničko – ne poznaju granice.

Save Date 10 načina da vaš muškarac bude neobičan mladoženja iz snova
Comments