Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Mnogo je znakova koji ti mogu ukazati na to da je frizura koju nosiš zastarela i potpuni demode, jedan od njih je svakako i činjenica da ne viđaš mnogo ljudi koji nose frizuru na sličan način.

Najnovije trendove frizura možda ne možete videti na putu do prodavnice, pa čak ni tokom izlaska, ali možete sasvim sigurno na nekoj od nedavno održanih modnih revija, kao i kod svetski poznatih ličnosti koje prate trendove, na kraju krajeva, tu je internet!

Eh sada, vi devojke kojima je važno da izgledate ulickano i trendi u svakoj prilici, pa čak i u svako doba dana, verovatno znate da je ključ svakog dobrog izgleda menjanje stilova. Ono što je osnovno i bez čega ne treba ni razmišljati o praćenju trendova (možda je grubo, ali je iskreno) jeste zdrava i negovana kosa. Znači ispucali krajevi i izrasci ne dolaze u obzir, to se bar lako rešava.

Da bismo vam olakšali posao izdvojili smo nekoliko ultimativnih trendi frizura za ovo leto, pa čak i varijacije na jedan određen izgled.

Punđa

Poslednje što vam treba leti, naročito ako je napolju “trista” stepeni i dišete na škrge, jeste kosa koja vam se lepi za lice, vrat i leđa. Niti je prijatno, niti je privlačno! Zbog toga su punđe sasvim logičan izbor letnje frizure, koja može da se nosi u svim prilikama.

PicMonkey Collage Ne dozvolite da vam letnja frizura bude demode

Pletenice na razne načine i konjski rep

Još jedan način da izgledate sjajno, a da vam se pri tome kosa ne lepi za kožu jesu upravo pletenice i svakako konjski rep. Pletenice su trendi već nekoliko sezona, a ove sezone poslednji hit je pletenica prebačena preko glave, koja bukvalno izgleda poput ukrasa, i to od vaše sopstvene kose! Ukoliko niste sigurni kako da napravite neku od ovih frizura, na YouTubeu možete naći razne korisne tutorijale.

PicMonkey Collage1 Ne dozvolite da vam letnja frizura bude demode

Tekstura i rastresitost

Ovog leta zaboravite (konačno!) na peglanje kose i na ravnu, ravnu kosu. Talasasta i uvijena kosa, na bilo koji način, na sve načine nosi se ove sezone! Za neke od ovih izgleda biće vam potreban frizer, ali uz pomoć figara i pene za kosu, možete postići poprilično.

PicMonkey Collage2 Ne dozvolite da vam letnja frizura bude demode

Aksesoari za kosu

Bandane se ponovo nose, ali i različiti detalji na kosi u vidu raznoraznih traka. Kada su u pitanju bandane, biće vam potrebna gomila ukosniica da biste istu zadržali na glavi, tako da ne zaboravite na taj detalj. Generalno, ukoliko želte da vašem izgledu dodate malo stila, bandane i razni ukrasi su pravi izbor.

PicMonkey Collage3 Ne dozvolite da vam letnja frizura bude demode

Maja Bunčić

Editors choice