Veliki dan se približava i gotovo sve je spremno da napokon izgovorite to sudbonosno “da”! Uglavnom, poslednje pripreme se najčešće tiču vašeg izgleda i planiranja kakvu ćete frizuru napraviti, kako ćete se našminkati i ostalo. Nekako nam se uvek čini da su to mnogo manje važne stvari u odnosu na celokupnu organizaciju i planiranje, pa zato to ostavljamo za kraj, ali to nikako nije tačno! Pa, baš treba da nam na prvom mestu bude naš izgled. Ipak se jednom udajemo, a potencijalno loše fotografije pratiće nas celog života! Zato, nikako nemojte zanemariti čak i najsitnije detalje kada je reč o vašem izgledu, a mi ćemo vam danas predstaviti nekoliko makeup trikova u koje se profesionalni šminkeri “kunu”, te ako planirate da budete “same svoji majstori” obavezno ih isprobajte!

Pripremite lice za šminkanje

Možda u svakodnevnim situacijama ne koristite podlogu za šminku, podlogu za senku i ostale “apstraktne” proizvode, ali za venčanje je to obavezno. Dobra podloga će učiniti da vaša šminka traje duže, ali i da izgleda lepše – ovi proizvodi će popuniti sitne bore i pore, ali će i sprečiti “pucanje” šminke. Tako da, ukoliko želite da vam šminka izgleda savršeno tokom celog dana, podlogu u ruke, odnosno, na lice!

Neka “T” zona uvek bude matirana

Prilikom fotografisanja, fotograf će najverovatnije koristiti blic, a to stvara užasan odsjaj na delovima lica koji se već sijaju jer su prirodno masniji. Naravno, mislimo na “T” zonu. Zato, svoje čelo, nos i bradu obavezno “držite pod kontrolom” pomoću pudera u prahu ili kamenu. I imajte ga uvek pri ruci kako biste popravile šminku i ponovo izgledale zanosno na fotografijama!

makeup Našminkajte se kao PROFESIONALNI šminkeri

Comments