Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Veliki dan se približava i gotovo sve je spremno da napokon izgovorite to sudbonosno “da”! Uglavnom, poslednje pripreme se najčešće tiču vašeg izgleda i planiranja kakvu ćete frizuru napraviti, kako ćete se našminkati i ostalo. Nekako nam se uvek čini da su to mnogo manje važne stvari u odnosu na celokupnu organizaciju i planiranje, pa zato to ostavljamo za kraj, ali to nikako nije tačno! Pa, baš treba da nam na prvom mestu bude naš izgled. Ipak se jednom udajemo, a potencijalno loše fotografije pratiće nas celog života! Zato, nikako nemojte zanemariti čak i najsitnije detalje kada je reč o vašem izgledu, a mi ćemo vam danas predstaviti nekoliko makeup trikova u koje se profesionalni šminkeri “kunu”, te ako planirate da budete “same svoji majstori” obavezno ih isprobajte!

Pripremite lice za šminkanje

Možda u svakodnevnim situacijama ne koristite podlogu za šminku, podlogu za senku i ostale “apstraktne” proizvode, ali za venčanje je to obavezno. Dobra podloga će učiniti da vaša šminka traje duže, ali i da izgleda lepše – ovi proizvodi će popuniti sitne bore i pore, ali će i sprečiti “pucanje” šminke. Tako da, ukoliko želite da vam šminka izgleda savršeno tokom celog dana, podlogu u ruke, odnosno, na lice!

Neka “T” zona uvek bude matirana

Prilikom fotografisanja, fotograf će najverovatnije koristiti blic, a to stvara užasan odsjaj na delovima lica koji se već sijaju jer su prirodno masniji. Naravno, mislimo na “T” zonu. Zato, svoje čelo, nos i bradu obavezno “držite pod kontrolom” pomoću pudera u prahu ili kamenu. I imajte ga uvek pri ruci kako biste popravile šminku i ponovo izgledale zanosno na fotografijama!

makeup Našminkajte se kao PROFESIONALNI šminkeri

Editors choice