U poslednje vreme trendovi nameću da sve buduće mlade na vreme zakažu profesionalnog šminkera za svoj važan dan. Više se i ne govori o mogućnosti da se devojka sama našminka, već nakon pitanja kakvu je venčanicu mlada izabrala odmah sledi i pitanje ” A ko te šminka?”

Da je trend profesionlnog šminkanja napredovao ne samo za važan dan kao što je venčanje, govore činjenice da devojke sada zakazuju profesionalno šminkanje čak i za obične noćne izlaske. No, šta se to dogodilo da devojke sada ne mogu same ni da nanesu malo maskare?

Ukoliko ste i vi jedna od onih žena koja se uvek interesovala za nove kozmetičke proizvode i na koji način da ulepša svoje lice onda razmislite i o tome da unapredite postojeće veštine sa još malo vežbe. Ako ovo svakako predstavlja uživanje i zanimaciju za vas eto ideje da se dobro spremite kako biste na dan venčanja bile ponosne na svoj rad. Uz malo truda i volje postaćete majstor svog zanata a da ne govorimo o tome koliko ćete biti ponosni kada vam zvanice budu hvalile šminku a vi skromno odgovorite da je to vaših ruku delo. Ma, što skromno? U ovoj situaciji slobodno budite neskromni.

Na internetu uvek možete pronaći adekvatne video snimke koje su profesionalni šminkeri ili devojke sa iskustvom snimile kako bi upravo svoje veštine podelile sa ostalima, kojim je potreban savet. Mi smo odvojili nekoliko video snimaka sa različitim načinom šminkanja te tako možete birati kakav izgled za dan venčanja želite.

Comments