Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Može li nega da umanji uticaj menopauze na koži? Vichy predstavlja inovaciju u vidu kompenzacione kozmetike koja obnavlja mladalački izgled kože i deluje na tri vidljive posledice menopauze na koži: osećaj gustine, preoblikovane crte lica i blistavost tena. Kompenzacioni kompleks Neovadiol predstavlja novu generaciju kozmetike koja, jedinstvenim i pažljivo odabranim aktivnim sastojcima u obliku kozmetičkog kompleksa, uz dva proizvoda u obliku napredne obnavljajuće dnevne nege i naprednog obnavljajućeg koncentrata, koži vraća mladalački sjaj.

Idealna koža za žene u zlatnim godinama

Hormonsko starenje i menopauza predstavljaju veliku promenu za kožu. Nakon 50. godine, delovanje hormona je usporeno. Istovremeno su moguće nuspojave u obliku napada vrućine, nesanice i laganog povećavanja telesne težine. Promene hormonskog delovanja takođe utiču na način starenja kože, njenu gustinu i elastičnost. Uprkos promenama, žene i dalje žive dinamično, i zato nema razloga »za pauzu u menopauzi«. Čak i koža, uz odgovarajuću negu, može očuvati mladalački izgled. Dobro raspoloženje žena često je povezano sa dobrim izgledom, pa je neophodno ograničavati vidljive znakove starenja kože. Kako?

BD PNG NEOVADIOL SUBSTITUTIF Concentre Pack Napunite kožu mladošću

14 godina istraživanja: Kompenzaciona kozmetika

Vichy je pionir na području kozmetike namenjene ženama u menopauzi. Poslednja inovacija – kompenzaciona kozmetika, predstavlja rezultat 14 godina istraživanja uticaja menopauze na kožu i brojnih kliničkih studija u kojima je proveravana efikasnost delovanja kompenzacionog kompleksa na kožu u menopauzi. Ime napredne obnavljajuće nege i nove linije proizvoda je Neovadiol – kompenzacioni kompleks.

BD PNG NEOVADIOL SUBSTITUTIF Soin Pack Fermé Napunite kožu mladošću

Editors choice