Kada govorimo o vašem izgledu na dan venčanja, svakako da mladin stajling ne čini samo sama venčanica, već je tu i mnogo drugih detalja koji će doprineti vašem božanstvenom izgledu. Između ostalog, na primer, veo. Da li je i vama ovaj dodatak nešto što celu kombinaciju čini nekako magičnom i otmenom, poput princeza iz bajki? Apsolutno ste u pravu, veo uvek daje neki posebni efekat mladinom izgledu. Ipak, kao i kada je reč o odabiru ostalih detalja, ali i same venčanice, verujemo da vam je jako teško da odaberete veo koji vam najviše odgovara. Čini se da svakom po nešto fali i polako gubite strpljenje i razmišljate da ga uopšte i ne nosite. Ali, stanite! Zašto ne biste same napravile svoj veo iz snova? Verujte, veoma je jednostavno, a mi ćemo vam pokazati i kako.

Najpre, ono što vam je potrebno jeste providan ili beo češljić kao na slici. Zatim, uzmite traku tila koja je široka oko 2,5 cm i barem tri puta duža. Obavijte u potpunosti njom češalj, pažljivo je provlačeći i između zubaca.

veo 1 Napravi sama svoj VEO iz snova!

Nakon toga, još jednu traku tila koja je dovoljno duga da je nekoliko puta obavijete oko češlja prikačite za podlogu koju ste napravile sa prvom trakom. Sve ivice povucite ka unutra i zašijte. Na taj način ćete potpuno prekriti češalj, a ako napravite i nekoliko nabora uopšte se neće videti da ste same “petljale” oko vašeg vela, već će on izgledati jako profesionalno, poput “kupovnog”.

veo 2 Napravi sama svoj VEO iz snova!
Comments