Jesen je možda najinspirativnije godišnje doba – vreme slavljenja lepote prirode i njenih obnavljajućih ciklusa, a jesenje venčanje je prilika da baš to i uradiš. Da pronađeš inspiraciju u jesenjoj prirodi, obojiš svoje venčanje sezonskim bojama, dekorišeš ga elementima koje priroda u jesen obilato nudi. Neka tvoj nevestinski buket izrazi bogatu, mirišljavu, zrelu i uzbudljivu prirodu jeseni. Živopisne boje i jednostavni dodaci poput sezonskih bobica, klasova pšenice, grančica i lišća, mogu tvoj buket da pretvore u umetnički aranžman, koji će predivno izgledati na fotografijama.

Neobično i divlje

Ovaj buket nežnih tonova od krupnih i sitnih cvetova, pupoljaka i grančica sastoji se od italijanskog eukaliptusa, jesenje ruže, ranunkulsa, božura, porculanskih bobica i uvezan je rumenom svilenom trakom.

Romantičan buket

Kremaste dalije, anemone, ranunkulus, srebrno zvono, lišće geranijuma, ruže – raspored cvetova i boja (ruže u nežnoljubičastoj boji nisko dole i koralne latice krupnih cvetova, kao i grančice sitnih belih bobica i pupoljaka) daju ovom buketu posebnu draž.

Raznobojne ruže (i orhideja)

Buket od ruža različitih veličina cvetova, stpena rascvetalosti, boja i nijansi, uz orhideju i dodatne ukrasne elemente, uvezane svilenom trakom boje peska, deluje zanimljivo i neobično, iako dominira ovaj klasični i za mnoge neuporedivo najlepši cvet.

Comments