Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Jesen je možda najinspirativnije godišnje doba – vreme slavljenja lepote prirode i njenih obnavljajućih ciklusa, a jesenje venčanje je prilika da baš to i uradiš. Da pronađeš inspiraciju u jesenjoj prirodi, obojiš svoje venčanje sezonskim bojama, dekorišeš ga elementima koje priroda u jesen obilato nudi. Neka tvoj nevestinski buket izrazi bogatu, mirišljavu, zrelu i uzbudljivu prirodu jeseni. Živopisne boje i jednostavni dodaci poput sezonskih bobica, klasova pšenice, grančica i lišća, mogu tvoj buket da pretvore u umetnički aranžman, koji će predivno izgledati na fotografijama.

Neobično i divlje

Ovaj buket nežnih tonova od krupnih i sitnih cvetova, pupoljaka i grančica sastoji se od italijanskog eukaliptusa, jesenje ruže, ranunkulsa, božura, porculanskih bobica i uvezan je rumenom svilenom trakom.

Romantičan buket

Kremaste dalije, anemone, ranunkulus, srebrno zvono, lišće geranijuma, ruže – raspored cvetova i boja (ruže u nežnoljubičastoj boji nisko dole i koralne latice krupnih cvetova, kao i grančice sitnih belih bobica i pupoljaka) daju ovom buketu posebnu draž.

Raznobojne ruže (i orhideja)

Buket od ruža različitih veličina cvetova, stpena rascvetalosti, boja i nijansi, uz orhideju i dodatne ukrasne elemente, uvezane svilenom trakom boje peska, deluje zanimljivo i neobično, iako dominira ovaj klasični i za mnoge neuporedivo najlepši cvet.

Editors choice