Svaka mlada koja se udaje ove godine trebalo bi da bude u toku sa trendovima koje dizajneri nude kada su venčane haljine u pitanju.

Noviteti stižu sa raznih strana a možemo reći da su se dizajneri potrudili da nam donesu nešto novo i zanimjlivo iako nam svake godine sve izgleda vrlo slično. Zapravo nije ni lako striktno istaći trendove za određenu sezonu jer na kraju sve zavisi od samog izbora mlade, njenog senzibiliteta, želja i ukusa. Zato nećemo reći da se ovih trendova morate pridržavati, to nikako, najbolje je raditi onako kako osećate i želite. Noviteti u modnoj industriji venčanica služe nam za to da nas isnpirišu i donesu neke nove poglede na krojeve i detalje, na koje bi možda u svoj gužvi oko priprema i zaboravili.

Revije venčanica uvek probude neka nova osećanja i želju da ih ponovo obučete, čak i onima koje su prošle kroz sve to. Kako godine prolaze nailaze novi trendovi ili se čak neki i vraćaju, tako da sav taj miks novog i starog daje bezbroj ideja koje možete upotrebiti kada je odabir vaše haljine u pitanju.

Znamo koliko je izgled venčanice važan za svaku buduću mladu. Ukoliko dugo unazad imate predstavu o tome kako bi voleli da vaša haljina za taj važan datum izgleda, onda ste na pola puta da nađete onu pravu i noviteti u dizajnu i detaljima vam mogu samo olakšati u izboru. Ako ipak pripadate onoj drugoj kategoriji koja nikada pre sebe nije zamišljala u određenoj haljini, i u tom slučaju trendovi pomažu da se lakše odlučite odakle da počnete.

Pored samog dizajna i teksture materijala povedite računa i o udobnosti koju vam određena venčana haljina pruža. Bez obzira koliko je venčanica trendi i zanimljiva ako vam smeta pri kretanju ili igranju dobro razmislte šta vam je činiti. Ukoliko ste spremne da se žrtvujete zarad trenda i dobrog izgleda i to potpuno razumemo i podržavamo. Samo osluškujte sebe i svoje potrebe.

Jedan od trendova ove godine jesu haljine sa kratkim rukavima od čipke ili tila. Duge rukave smo prošlih sezona često viđali na nevestama ali sada noviteti stižu u vidu kratkih rukava. Dovoljno da prekriju ramena, ako to želite, a opet vam daju slobodu da se slobodno krećete i u letnjim temperaturama pružaju osveženje.

Rukavi Najlepše venčanice za narednu sezonu Dženi Najlepše venčanice za narednu sezonu Ogrtac Najlepše venčanice za narednu sezonu
Comments