Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Dok neke neveste ne mogu da zamisle svoj dan venčanja bez klasične korset haljine druge biraju isključivo one koje imaju rukave ili neke detalje preko ramena. 

Pitate šta je to tako zanimljivo u rukavima koji će vam možda samo smetati tog dana kada treba da se osećate komotno i nesputano prilikom veselja i pozdravljanja sa gostima. Ali kada malo bolje pogledate ipak postoji nešto potpuno očaravajuće kada ugledate venčanicu sa rukavima. 

Sve je samo stvar izbora i ukusa, ali budite sigurni da ako se odlučite za ovakav model ništa drugo vam neće pokvariti sreću i komfor. Rukavi su sačinjeni od rastegjivih materijala, čipke ili tila, tako da imate svi slobodu kretanja.

Mi smo ovog puta odlučili da vam predstavimo nekoliko modela venčanih haljina sa kratkim rukavima. 

Crni pojas Najlepše venčanice KRATKIH rukava Slika2 Najlepše venčanice KRATKIH rukava

Kratki rukavi mogu da podrazumevaju i samo malo čipke koja je ušivena na korset i tako prekriva ramena i leđa, a može da podrazumeva i prave rukave koji dosežu do polovine nadlaktice ili laktova. U zavisnosti šta vam se više dopada vi ćete izabrati model za koji ćete odmah znati da li je to onaj vaš pravi.

Postoji mogućnost da će vam se kroj i model donjeg dela venčanice, tj. suknje dopasti toliko da vas skoro neće biti briga kakav je gornji deo te ćete tako u paketu dobiti i rukave koji vam neće predstavljati nikakav problem. Rukavi od čipke zaista izgledaju veoma romantično i nežno i svakom izgledu će dodati taj šarm princeze iz bajki. Prekrivena ramena nekada zaista izgledaju lepše i izazovnije nego kada je svaki delić kože otrkiven i dostupan.

Slika 1 Najlepše venčanice KRATKIH rukava

Editors choice