Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Kada birate venčanicu postoji bezbroj sitnica o kojima morate da mislite. Nekada je ovaj posao krajnje jednostavan, znate tačno već godinama kakva haljina vam se dopada. Znate i gde da je pronađete, čak ste je i probali i sgurni ste da vam dobro stoji.

Ali nekada buduće mlade nisu tako sigurne kakav bi model haljine volele za svoje venčanje i onda nastaje problem, nekada čak i prava drama.

E zato smo mi tu da vam pomognemo da napravite pravi izbor. Uz pomoć primera koje vam predlažemo možete doći do modela koji vam s ejako dopada a zapravo nikada pre toga niste razmišljali o tom modelu.

Tako smo skoro pisali o venčanicama kratkih rukava koje možete da pogledate OVDE i nadamo se da su vam se modeli dopali a takođe da smo vam pomogli pri odabiru.

S51 Najlepše venčanice DUGIH rukava

Ovog puta odlučili smo se venčanice sa dugim rukavima u kojima ćete zasigurno izgledati poput princeze. Nevezano sa tim kakav je model haljine, da li je u pitanju princeza venčanica sa širokom krinolinom koja se leluja oko vas ili sirena venčanica koja vam otkriva obline, rukavi su mogući baš na svakom modelu koji možete da zamislite.

S 6 Najlepše venčanice DUGIH rukava S11 Najlepše venčanice DUGIH rukava

Editors choice