Najlepši dani naših života su oni kada se osećamo sasvim bezbrižno, kada smo sami sebi lepi, kada smo okruženi ljudima koje volimo, kada se veselimo, radujemo i pevamo. Jedan od takvih događaja je i venčanje, odnosno svadba!

Gotovo svaka žena, a nekadašnja mlada, će reći da joj je taj trenutak, odnosno taj ceo dan bio jedan od najlepših u životu. I tako i jeste, verujemo mi koje još uvek maštamo o tom danu! 

Ako si i ti na ovoj strani maštanja, odnosno na strani planiranja svog venčanja i ne znaš odakle da počneš, mi ti savetujemo da kreneš od venčanice! Da, sve ostalo ćete se zajedno dogovoriti i sve će se srediti, ali najveću čar i najveću radost u celom tom procesu pripreme sigurno donosi onaj trenutak biranja venčanice.

Pa i same znamo koliko smo samo puta gledale venčanice čak i kada nismo imale momke. To je jednostavno tako prirodno, od malena zamišljamo taj čarobni trenutak. I naravno da to nije nešto najbitnije u životu, ali ako si sa osobom koju voliš, sa kojom želiš da deliš sve u životu, onda možeš sebi da dopustiš da se raduje tim nekim sitnim radostima.

Zato ti predstavljamo najdominantnije trendove u svetu venčanica i zapravo te uvodimo u jednu malu bajku, nakon koje će ti se možda neke želje iskristalisati, ukoliko si do sada bila u dilemi.

Šarene i ručno oslikane haljine 

Ako nisi za izričito belu boju venčanice, onda imamo zanimljiv predlog za tebe. Neka tvoja inspiracija bude proleće, neka to budu najlepše boje koje se mogu videti samo tokom ovog prelepog godišnjeg doba. I neka dominantna bude bela boja, ali svakako da se tu mogu dodati razne druge poput više nijansi roze i ljubičaste, nežno zelene i plave. Pun pogodak bi bio ukoliko bi odabrala ručno oslikanu venčanicu. Tada bi znala da imaš jedinstvenu i unikatnu haljinu. Izaberi onkako kako osećaš!

Venčanice sa dozom staromodnog

Venčanice kakve su nosile naše bake, samo u novom ruhu su #musthave buduće sezone svadbi! Ovo je onaj momenat pravog glamura i gradionznosti, prave male magije ukusa i spoja starih vremena sa modernim i urbanim stilom. Ovakva večanica dugo će se pamtiti, a zbog te doze sentimentalnosti poželećeš da je zadržiš zauvek, baš kao što i tvoja baka njenu čuvala godinama!

Comments