Iznenađujući trendovi za venčanja u ovoj godini

Beskompromisno venčanje – ko će sve da se uvredi

Najčešće greške koje mlade prave pri izboru šminke i frizure

Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

Zašto je venčanica bela?

Kokteli koji će oduševiti tvoje goste (RECEPTI)

Ove fotografije učiniće da poveruješ u ljubav

Budi drugačija i nosi “crop top” venčanicu

Kako da uvrstiš picu u jelovnik za svoje venčanje

1/2

Prejaka šminka i suviše komplikovana frizura najčešće su greške koje neveste prave. U želji da izgledate savršeno, možete preterati i stvoriti veštački utisak.

Prekrivanje podočnjaka

Ukoliko preterate sa nanošenjem korektora za pokrivanje podočnjaka, može se desiti da posle nekog vremena počnete da izgledate sablasno – umesto podočnjaka, imaćete blede krugove oko očiju. A posle još nekog vremena, teška šminka se može od znojenja sakupiti u uglovima očiju i na naborima kože, od čega ćete izgledati ostarelo i umorno. I umesto sakrivanja – istaći ćete sve nepravilnosti i svaku boru, koju ste hteli da prikrijete. Blago prekrivanje (jednim laganim slojem) daće vam mnogo prirodniji izgled, a i mnogo je praktičnije koristiti lakšu šminku, koju možete na svakih nekoliko sati prebrisati i obnoviti, kako biste izgledali osveženo.

View this post on Instagram

Authentic love by @kaivphoto

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Metalik senke i šljokice

Dobre su za noćni klub, ali šminka za svadbeni dan treba da bude suptilna i neutralna, jer ćete je nositi celog dana i dobar deo noći. Šljokice deluju neozbiljno, a metalni sjaj na kapcima može da stvori utisak “teških” kapaka. Birajte breskvaste i ružičaste tonove, koji licu daju svežinu i prirodnost.

Upadljiv ruž

Ako inače nosite upadljive ruževe i to vam dobro stoji, možete uvrstiti svoj omiljeni ruž u svadbenu šminku. Ali ako ste u belom, a nosite upadljiv crveni ruž, bilo bi dobro da imate još neki crveni detalj, kako biste stvorili “opravdanje” za tu jarku boju. Možete imati crvene cipele ili tašnicu, ili traku na zglobu ruke, a mladoženja može nositi crvenu kravatu, ili leptir mašnu, ili maramicu u džepiću na sakou. Tada je upadljiva boja deo osmišljenog utiska i deluje skladno i zanimljivo. Svakako nije preporučljivo eksperimentisati sa šminkom za svadbu, jer na kraju, možda se uopšte nećete dobro osećati što izgledate toliko drugačije nego inače.

Editors choice