Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Prejaka šminka i suviše komplikovana frizura najčešće su greške koje neveste prave. U želji da izgledate savršeno, možete preterati i stvoriti veštački utisak.

Prekrivanje podočnjaka

Ukoliko preterate sa nanošenjem korektora za pokrivanje podočnjaka, može se desiti da posle nekog vremena počnete da izgledate sablasno – umesto podočnjaka, imaćete blede krugove oko očiju. A posle još nekog vremena, teška šminka se može od znojenja sakupiti u uglovima očiju i na naborima kože, od čega ćete izgledati ostarelo i umorno. I umesto sakrivanja – istaći ćete sve nepravilnosti i svaku boru, koju ste hteli da prikrijete. Blago prekrivanje (jednim laganim slojem) daće vam mnogo prirodniji izgled, a i mnogo je praktičnije koristiti lakšu šminku, koju možete na svakih nekoliko sati prebrisati i obnoviti, kako biste izgledali osveženo.

Metalik senke i šljokice

Dobre su za noćni klub, ali šminka za svadbeni dan treba da bude suptilna i neutralna, jer ćete je nositi celog dana i dobar deo noći. Šljokice deluju neozbiljno, a metalni sjaj na kapcima može da stvori utisak “teških” kapaka. Birajte breskvaste i ružičaste tonove, koji licu daju svežinu i prirodnost.

Upadljiv ruž

Ako inače nosite upadljive ruževe i to vam dobro stoji, možete uvrstiti svoj omiljeni ruž u svadbenu šminku. Ali ako ste u belom, a nosite upadljiv crveni ruž, bilo bi dobro da imate još neki crveni detalj, kako biste stvorili “opravdanje” za tu jarku boju. Možete imati crvene cipele ili tašnicu, ili traku na zglobu ruke, a mladoženja može nositi crvenu kravatu, ili leptir mašnu, ili maramicu u džepiću na sakou. Tada je upadljiva boja deo osmišljenog utiska i deluje skladno i zanimljivo. Svakako nije preporučljivo eksperimentisati sa šminkom za svadbu, jer na kraju, možda se uopšte nećete dobro osećati što izgledate toliko drugačije nego inače.

Editors choice