Odabrali ste salu za venčanje, crkvu, bend, haljinu, cipele, frizuru i šminku i što je najvažnije pravog mladoženju!

Blago vama, vi ste onda na dobrom putu da sada malo odahnete i uživate u svemu što ste do sada štiklirali u vašoj agendi za pripremu važnog dana. Ali, ne bi ovo bio tekst o venčanjima i organizaciji kada ne bi postojalo još jedno ali. Ukoliko želite da se vaše venčanje razlikuje i bude originalno, sve ovo što ste do sada pripremili ipak nije dovoljno.

Sada na red dolazi dekoracija i izbor kako da stilizujete vaš važan dan, jer za krajnji efekat važno je da sve upakujete i vežete velikom mašnom. E sada pitanje je koje boje će biti mašna vezana za kraj organizacije?

3333 Najbolje drugarice u ROZE haljinama na dan vašeg venčanja

Mi vam ovog puta predlažemo da se odlučite za jedno nežno, pastelno venčanje i da dekoracija bude u ovim nijansama. A pored svih detallja u pastelnim bojama predlažemo da i najbolje drugarice obučete u nežnoroze.

Iako to izvorno nije običaj sa naših prostora, deveruše, kako se popularno nazivaju, su sve češći “detalj” na venčanjima kod nas i možemo reći da to jako simpatično deluje i izgleda, i na fotografijama a i tokom čitavog dana kada god bacite pogled na srećnu mladu i njene najbolje drugarice.

Deveruše 1 Najbolje drugarice u ROZE haljinama na dan vašeg venčanja
Comments