Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ipak, ako te kojim slučajem zanima šta misli tvoj budući, osim što možeš da pretpostaviš da misli drugačije od tebe, ili da ga prosto pitaš šta misli, evo šta je utvrđeno:

Muškarcima se sviđaju romantične venčanice. Oni misle da žena treba da izgleda kao princeza, raskošno i veličanstveno, ali istovremeno romantično i tradicionalno. Ipak, bela boja im nije favorit – više im se sviđa bež, iako je uglavnom ne razlikuju od drap, slonove kosti, ili boje šampanjca. Takođe, uvereni su da je najlepši kroj venčanice onaj balski – korset u gornjem delu, a od struka na dole haljina treba da pada raskošno i da ima dugačak šlep, a poželjno je da ramena budu otkrivena. Žene uglavnom više vole sirena – stil, sa haljinom koja je uska sve do kolena, a zatim se širi, a više im se sviđa i da se pokriju čipkom, nego da ostave ramena nepokrivena.

Kada su ukrasi u pitanju, mladoženje više vole nekoliko cvetova u kosi svoje drage, ili klasičan veo, nego šešire i dijademe, koji su veoma popularni kod žena.

Oboje se slažu – mlade i mladoženje – da venčanica treba da bude dugačka do poda, raskošna i ukrašena biserima i da su rukavice duge do laktova divan i elegantan dodatak uz haljinu sa korsetom, ili spuštenim gornjim delom, koji otkriva ramena.

Pa, kad budeš birala venčanicu, seti se da priupitaš mladoženju kakvu on zamisao ima, jer možda će te iznenaditi svojom vizijom tebe, kao princeze na dan vašeg venčanja.

Izvor fotografija: instagram.com/

Brankica Milošević

Editors choice