Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Ona je mlada, uspešna i talentovana… Zaljubljena u modu i svog muža sa kojim je u braku skoro šest godina. Jovana Jokić nam priča svoju ljubavnu priču.

WANNABE BRIDE: Kako bi definisala ljubav?

JOVANA: Ljubav! Ne znam pravu definiciju za ljubav, možda definicija ni ne postoji… Svako od nas ljubav doživljava drugačije. Za mene je prava ljubav ona koja vremenom jača, ne sme da bledi! Kažem “prava”, jer mnogi su voleli više puta, pa ljubav nestane, ali za mene to onda nije ljubav već zaljubljenost.

1366499933663 Moje idealno venčanje: Jovana Jokić

Prava ljubav vremenom jača

U bračne vode si uplovila vrlo mlada. Šta te je navelo na to?

Udala sam se sa nepune 22 godine, a moj muž je tada imao 25 godina. Za sve je to bio šok, jer sam uvek govorila da nemam nameru da se udajem, ali… Izgleda je to bila ona poznata rečenica: “Desila se ljubav…”. Nas dvoje smo bili mladi, ali dovoljno zreli i svesni šta radimo. Uskoro će biti šest godina od kako smo u braku. Prošli smo zajedno mnogo lepih i manje lepih stvari, sazrevali, učili na greškama i to nas je ojačalo.

Kako bi opisala svoje venčanje u par rečenica?

Naše venčanje mi je bilo najbolji provod u životu! Svaki put kada se setim tog dana dobijem osmeh na licu! Celo venčanje smo nas dvoje organizovali, roditelji se uopšte nisu mešali, pa nismo imali nikakav pritisak sa te strane… Napravili smo tako da nama bude dobro! Zadovoljni mladenci = zadovoljni gosti!

1366499934292 Moje idealno venčanje: Jovana Jokić

Za svoje venčanje imala sam najbolji provod u životu

Zbog čega si se baš odlučila za venčanicu “sirena” kroja?

Ja sam stvarno bila fenomen sa mojom venčanicom. Otišla sam na Sajam venčanica, čisto da vidim hoće li mi se nešto svideti, došla sam na prvi štand, pogledom prešla preko venčanica, rekla hoću da probam ovu “sirenu“, probala je i kupila! To je bila jedina venčanica koju sam probala i obukla u životu, stvarno sam imala sreće. S vremena na vreme je otpakujem i pogledam da se prisetim lepih trenutaka…

Gde mlade najčešće greše kada je u pitanju izbor haljine za venčanje?

Ja razumem zašto neke mlade greše… Toliko žele da se osećaju posebno taj dan, pa onda malo i preteraju. Ne znači ako je venčanica što veća da je onda i lepša… I ne znači da ako ima hiljadu detalja na njoj da onda izgleda skuplje… To su neke tipične greške, ali ako je ona sebi najlepša u tome i ako će biti zadovoljna samo u tom izdanju, onda je treba pustiti. To je njen dan i njena odluka.

1366500103386 Moje idealno venčanje: Jovana Jokić

Jovana u svojoj kreaciji

Koja poznata dama te je potpuno oduševila svojim izborom venčanice?

Stvarno se ne sećam koja me je poznata dama oduševila svojom venčanicom. Više sam bila oduševljena nekim venčanicama od anonimnih devojaka.

Po čemu pamtiš prvo bračno putovanje?

Moje bračno putovanje je bila prava komedija! Par dana pred put moja sestra je raskinula sa dečkom sa kojim je trebalo da ide na more. Moj muž se sažalio što nije imala sa kim da ide na letovanje, pa je predložio da ona krene sa nama u Bodrum! To je bio medeni mesec za neki film… Sada joj pretim kako će jednog dana ona morati da vodi mene! Sledeće godine smo imali pravi medeni mesec, otišli smo u Dubai, ali sami.

1366499933468 Moje idealno venčanje: Jovana Jokić

Posetite Jovanin studio u Novom Sadu!

Tvoj modni i beauty savet budućim mladama.

Moj savet budućim mladama je da ne eksperimentišu sa frizurama pred venčanje, jer ako nisu navikle na sebe u tom izdanju može nastati panika. Misliće da nisu lepe, a u stvari će samo biti čudne same sebi, jer su napravile promenu pred dane koji su, i bez toga, veoma napeti.

Da li bi nešto promenila na svom venčanju iz ove perspektive?

Ono što bih menjala je fotograf i frizura. Imala sam šiške koje su me izluđivale tog dana, na toploti!

Savet koji ti niko nije dao, kada je brak u pitanju, a podelila bi ga sada sa nama…

Ne postoji savršena porodica i ne postoji savršen brak!… Nemojte se ni opterećivati time! Gradite svoj krug sreće. Problema će biti, toga budite svesne, ali jačina vaše ljubavi treba da bude oružje kojim ćete te probleme da pobedite.

524044 563744250325076 508904165 n Moje idealno venčanje: Jovana Jokić

Osvojite ovu majicu!

Posetite Jovaninu Facebook stranu i blog!

U saradnji sa Jovaninim brendom Buongiorno Principessa by JJ poklanjamo po jednu majicu za tri čitateljke. U komentarima ispod ovog teksta na sajtu napišite uz koje još odevne komade biste poneli ovu majicu. Tri odgovora sa najviše lajkova osvojiće po jednu majicu. Redakcija će u sredu 1. maja u podne proglasiti pobednike! Uživajte u maštanju! 

Tekst: Jovana Katić

Editors choice