Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Ovog puta se javljamo u formi stilskog informera. Na početku moramo da napomenemo da, kako biste pronašle savršenu venčanicu morate da vodite računa o detaljima!

Pored materijala, kroja i dezena, obraća se pažnja i na modne dodatke, a kako bi dobile pregršt pozitivnih komentara mlade ulože veliki napor. Često ni same ne znaju šta je u trendu, a da i vi ne biste bile jedne od takvih, mi vam predlažemo haljine iz najnovije kolekcije.

Svaka žena u životu ima fazu kada se oseća kao princeza, a taj period je posebno izražen onda kada je voljena. Razmišljajući o svojoj savršenoj haljini, ona na umu ima veliku, raskošnu haljinu sa mnogo tila, ali koja prati liniju tela, a širi se od kolena na dole.

Ovakve venčanice naglasiće vašu figuru i daće joj oblik peščanog sata. Glamurozan stil je ono što uvek prolazi, a blistavi detalji su nešto što vas može izdvojiti iz gomile.

123 Moja venčanica, moj izbor! 217 Moja venčanica, moj izbor! 314 Moja venčanica, moj izbor! 411 Moja venčanica, moj izbor! 56 Moja venčanica, moj izbor!

Violeta Stojanović

Editors choice