Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Nizak rast može da bude veliki izazov za dobro oblačenje, kako za žene, tako, možda još i više za muškarce. Čini se da su svi ti modni trendovi prilagođeni ljudima manekenske građe, pa su ljudi nižeg rasta uvek u problemu. Brojevi su preveliki, nogavice predugačke, ramena preširoka, a ne možemo stalno ići i prekrajati nove, tek kupljene stvari kako bismo izgledale dobro.

Međutim, ne očajavajte, jer ako odaberete pravu odeću, možete čak malo i dobiti na visini.

Predugačke pantalone će samo naglasiti vaš problem, zato nemojte da štedite na krojaču, već ako je potrebno ovde napravite potrebne izmene. Tako je i sa košuljama. Predugačke modele svakako morate da izbegavate i ni po koju cenu košulje nemojte nositi ispasane, jer to dodatno skraćuje vaše noge i čini vaše telo disproporcionalnim.

Slobodno nosite majice sa V izrezom koji će vas izdužiti, a za svečanije prilike nosite isključivo kravate, nikako leptir mašne!

Suits 1000x666 Modni saveti: Kako treba da se obuče nizak muškarac

Takođe, kada su sakoi i kaputi u pitanju, vodite računa da bude u srazmeri sa vašom visinom. Izbegavajte jakne koje padaju preko kukova i kapute koji su duži od butina.

Kada je izbor boja u pitanju, za vas su idealne monohromatske kombinacije. Odaberite boju i obucite sve komade u toj istoj boji. Tako ćete vizuelno izgledati više.

guys heres how to dress for every kind of wedding this summer Modni saveti: Kako treba da se obuče nizak muškarac

Još ako odaberete tamnije boje, poput crne ili teget izdužićete telo. Naravno, tanje tkanine su izbor za vas, debele stvari će naglašavati vašu sitnu građu.

Slobodno nosite pruge, na odelu ili košulji, podrazumeva se vertikalne, a ako stavite uloške u cipele ili kupite one sa debljim đonom, možete dobiti i dodatni centimetar na svoju visinu.

Ne zaboravite da je od svega važnije da imate samopouzdanje. Šarm, dobar smisao za humor i dobrota mnogo su važniji kvaliteti od toga da li ste visoki, niski, mršavi ili puniji.

tux1 Modni saveti: Kako treba da se obuče nizak muškarac

Zato ispravite leđa i podignite glavu! A kada se ispravite, naravno da ćete izgledati više nego kad ste povijeni i držite kičmu u nepravilnom položaju.

Lenka Gatić

Editors choice