Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Jovana Bovan, autorka bloga “Cipelica-Štiklica”, Milena Stanković, autorka bloga “Fashion Magnolia”, Milica Rančić, devojka koja stoji iza bloga “Tulips and Lipsticks” i Svetlana Žmukić, tvorac modnog bloga “Dictionary of fashion” pokrenule su zajednički blog pod imenom “Edaytorijal” koji je pravi modni lifestyle vodič za sve žene od stila. Svaka od ovih popularnih blogerki dala je ovom blogu svoj lični pečat, pa svako može naći temu koja bi mu mogla biti zanimljiva ili od koristi.

Ako ste već u odmakloj trudnoći i ne znate šta biste mogle da ponesete tokom svakodnevnih šetnji, na ovom blogu možete naći savršenu inspiraciju za svoj dnevni autfit. Reč je o veoma udobnim odevnim komadima u kojima ćete se osećati i lepo i prijatno, a to je, složićete se, najvažnije.

Ako ste u devetom mesecu trudnoće, baš kao i popularna blogerka Milica Rančić, izbegavajte UGG čizme, jer danas možete nači mnogo udobnije modele obuće. Uz to, Milica predlaže nestrukirane haljine jer će vam savršeno odgovarati do kraja trudnoće, a pritom ih možete upotpuniti i dobrim aksesoarima.

modni predlog za trudnice 1 Modni predlog za trudnice: Stajliš i u odmakloj trudnoći modni predlog za trudnice 2 Modni predlog za trudnice: Stajliš i u odmakloj trudnoći

Milica nosi jaknu Romwe, haljinu, tašnu, šešir i prstenje H&M, čizme Aldo i maramu Benetton.

modni predlog za trudnice 3 Modni predlog za trudnice: Stajliš i u odmakloj trudnoći modni predlog za trudnice 4 Modni predlog za trudnice: Stajliš i u odmakloj trudnoći

Editors choice