Domaći modni brend Belgrade Workshop u četvrtak 25. septembra 2014. je učestvovao na reviji u Eurocentru u saradnji sa BOBI nakit i satovi, Ninana Frizerskim salonom, LILU Fashion Shoes i Karaja makeup.
Na reviji su prikazani modni stilovi za mlade, zaposlene žene i mame – od frizure i šminke do nakita, garderobe i cipela – prilagođeni svakodnevnim potrebama.
Belgrade Workshop 3 Modna revija u Eurocentru: Belgrade Workshop haljine za poslovne žene i mame Belgrade Workshop 5 Modna revija u Eurocentru: Belgrade Workshop haljine za poslovne žene i mame Belgrade Workshop kreacije Modna revija u Eurocentru: Belgrade Workshop haljine za poslovne žene i mame Belgrade Workshop moda Modna revija u Eurocentru: Belgrade Workshop haljine za poslovne žene i mame Belgrade Workshop revija Eurocentar Modna revija u Eurocentru: Belgrade Workshop haljine za poslovne žene i mame Belgrade Workshop Modna revija u Eurocentru: Belgrade Workshop haljine za poslovne žene i mame
Kreacije Belgrade Workshop-a su na modnoj pisti prikazale ‘devojke iz komšiluka’ a ne profesionalne manekenke i time pokazale da svaka mlada žena i majka, iako ima mnoštvo obaveza, ipak može svakodnevno da izgleda negovano, moderno i profesionalno.
Posetite facebook stranicu Belgrade Workshop-a za više informacija i kontakt.
Comments