Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Domaći modni brend Belgrade Workshop u četvrtak 25. septembra 2014. je učestvovao na reviji u Eurocentru u saradnji sa BOBI nakit i satovi, Ninana Frizerskim salonom, LILU Fashion Shoes i Karaja makeup.
Na reviji su prikazani modni stilovi za mlade, zaposlene žene i mame – od frizure i šminke do nakita, garderobe i cipela – prilagođeni svakodnevnim potrebama.
Belgrade Workshop 3 Modna revija u Eurocentru: Belgrade Workshop haljine za poslovne žene i mame Belgrade Workshop 5 Modna revija u Eurocentru: Belgrade Workshop haljine za poslovne žene i mame Belgrade Workshop kreacije Modna revija u Eurocentru: Belgrade Workshop haljine za poslovne žene i mame Belgrade Workshop moda Modna revija u Eurocentru: Belgrade Workshop haljine za poslovne žene i mame Belgrade Workshop revija Eurocentar Modna revija u Eurocentru: Belgrade Workshop haljine za poslovne žene i mame Belgrade Workshop Modna revija u Eurocentru: Belgrade Workshop haljine za poslovne žene i mame
Kreacije Belgrade Workshop-a su na modnoj pisti prikazale ‘devojke iz komšiluka’ a ne profesionalne manekenke i time pokazale da svaka mlada žena i majka, iako ima mnoštvo obaveza, ipak može svakodnevno da izgleda negovano, moderno i profesionalno.
Posetite facebook stranicu Belgrade Workshop-a za više informacija i kontakt.

Editors choice