Osim venčanice vaš izgled na venčanju naglasiće aksesoari! Umesto klasičnog vela i narukvica odlučite se za neki od aksesoara za koje nikada niste mislili da ćete moći da ih nosite na venčanju.

Pogledajte kojih smo pet neverovatnih aksesoara izdvojili za vas!

venčanje aksesoari mini veo Moderne na venčanju: Pet neverovatnih aksesoara

1. Mini veo

Kada pomislite na veo za venčanje, sigurno prvo zamislite veliki  i dugačak veo. Ako ne volite ovaj tradicionalni veo ali biste ipak želeli da ponesete ovaj komad na svojoj glavi, možete se odlučiti za mini varijantu. Ovi komadi odlični su za mlade koje koje žele da naglase retro i vintidž stil!

venčanje aksesoari starke Moderne na venčanju: Pet neverovatnih aksesoara

 

2. Starke

Odličili ste da ne nosite velike štikle na svom venčanju i sada razmišljate šta biste mogli da obujete umesto njih? Želite nešto udobno i prvo što vam pada na pamet su patike. Zašto se onda ne bi odlučili za starke? U njima možete izgledati podjednako elegantno kao i u  cipelama ali ćete se osećati udobnije.

venčanje neverovatni aksesoari naočare Moderne na venčanju: Pet neverovatnih aksesoara

3.  Naočare

Ukoliko nosite naočare i mislite da nećete ličiti na sebe bez njih – onda ih obavezno stavite na svom venčanju! Mnoge mlade će pre izabrati da nose sočiva umesto naočara ali trebalo bi da se odluče za naočare da biste kasnije na slikama prepoznali sebe!

venčanje aksesoari kaput Moderne na venčanju: Pet neverovatnih aksesoara

4. Kaput u boji

Ako je vaše venčanje u jesen, sigurno ćete morati da ponesete neki kaput kako vam ne bi bilo hladno. Umesto da odaberete jednobojni kaput, odlučite se za neki u jačim bojama i šarenim dezenima. Osim što će vas zaštititi od hladnoće oni će dopuniti vaš izgled.

Rajif od belih rada neverovatni aksesoari Moderne na venčanju: Pet neverovatnih aksesoara

5. Rajf od belih rada

U poslednje vreme u modi su cvetne krune ali zašto se vi ne bi odlučili za nešto drugačije? Umesto klasičnih cvetnih kruna, možete se odlučiti za rajf od belih rada. Ovoj belo-žuti modni detalj biće savršen aksesoar za vaše venčanje!

Mirjana Radojević
Comments