Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Kada je reč o izgledu mlade na venčanju, jedna od važnijih stvari jeste frizura. Koliko god imale lepu haljinu, šminku, nakit, nećete biti potpune bez lepo sređene kose, makar odabrale i najjednostavniju varijantu. Dobra frizura može još više da istakne vašu divnu venčanicu, savršenu šminku i simpatične minđuše koje vam je vaš dragi kupio. Zato, dok planirate kako ćete se srediti za vaš veliki dan, nikako nemojte zaboraviti na kosu!

Mi vam predlažemo nekoliko frizura koje su najavljene kao apsolutni trend ovog proleća. U skladu sa vašim stilom i ukusom, odaberite onu koja vam se najviše dopada.

Ako želite jednostavnu frizuru sa puštenom kosom, predlažemo vam da makar kosu oko lica pokupite u nekoliko tanjih pletenica koje ćete zakačiti pozadi. Ostatak kose možete isfenirati na ravno ili blago uviti presom za kosu. Ako, pak, želite promenu, šta kažete na ovaj sladak, messy bob? Ova frizura je jako moderna, ali i praktična i laka za održavanje, čak i nakon venčanja. Ako vam je dosadila duga kosa, naš savet je da se definitivno ošišate!

frizura Moderne frizure koje MORATE probati frizura2 Moderne frizure koje MORATE probati

Editors choice