Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Zna se kada se venčanje obično zakazuje -maj/jun ili avgust/septembar. Taman da bude lepo i sunčano vreme, a opet ne previše toplo, kako ni mladenci, a ni njihovi gosti ne bi proključali na suncu.

Zima se uglavnom izbegava, pa se dok pada sneg venčavaju samo oni parovi koji očekuju prinovu, pa im se žuri. Tako bar većina radi.

Međutim, postoje i oni parovi koji ne žele da njiovo venčanje liči na druga i na zanima ih kada je sezona venčanja. Oni možda baš vole jesen i žele da imaju fotografije sa venčanja na kojima se vidi žuto, opalo lišće i jesenje narandžasto, bordo i ljubičasto cveće.

Za takve, jesenje mlade, idealne su venčanice sa dugm rukavima. Romantični, čipkasti ili svileni rukavi učiniće da delujete neobično, pomalo hipijanerski i retro.

Samo za takve dame koje žele da izgledaju kao neke vile na svom venčanju, izdvojili smo trendi haljine dugih rukava.

Moderna mlada Venčanice sa dugim rukavima 1 Moderna mlada: Venčanice sa dugim rukavima Moderna mlada Venčanice sa dugim rukavima 2 Moderna mlada: Venčanice sa dugim rukavima Moderna mlada Venčanice sa dugim rukavima 3 Moderna mlada: Venčanice sa dugim rukavima Moderna mlada Venčanice sa dugim rukavima 4 Moderna mlada: Venčanice sa dugim rukavima Moderna mlada Venčanice sa dugim rukavima 5 Moderna mlada: Venčanice sa dugim rukavima Moderna mlada Venčanice sa dugim rukavima 6 Moderna mlada: Venčanice sa dugim rukavima Moderna mlada Venčanice sa dugim rukavima 7 Moderna mlada: Venčanice sa dugim rukavima

Lenka Gatić

 

Editors choice