Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zna se kada se venčanje obično zakazuje -maj/jun ili avgust/septembar. Taman da bude lepo i sunčano vreme, a opet ne previše toplo, kako ni mladenci, a ni njihovi gosti ne bi proključali na suncu.

Zima se uglavnom izbegava, pa se dok pada sneg venčavaju samo oni parovi koji očekuju prinovu, pa im se žuri. Tako bar većina radi.

Međutim, postoje i oni parovi koji ne žele da njiovo venčanje liči na druga i na zanima ih kada je sezona venčanja. Oni možda baš vole jesen i žele da imaju fotografije sa venčanja na kojima se vidi žuto, opalo lišće i jesenje narandžasto, bordo i ljubičasto cveće.

Za takve, jesenje mlade, idealne su venčanice sa dugm rukavima. Romantični, čipkasti ili svileni rukavi učiniće da delujete neobično, pomalo hipijanerski i retro.

Samo za takve dame koje žele da izgledaju kao neke vile na svom venčanju, izdvojili smo trendi haljine dugih rukava.

Moderna mlada Venčanice sa dugim rukavima 1 Moderna mlada: Venčanice sa dugim rukavima Moderna mlada Venčanice sa dugim rukavima 2 Moderna mlada: Venčanice sa dugim rukavima Moderna mlada Venčanice sa dugim rukavima 3 Moderna mlada: Venčanice sa dugim rukavima Moderna mlada Venčanice sa dugim rukavima 4 Moderna mlada: Venčanice sa dugim rukavima Moderna mlada Venčanice sa dugim rukavima 5 Moderna mlada: Venčanice sa dugim rukavima Moderna mlada Venčanice sa dugim rukavima 6 Moderna mlada: Venčanice sa dugim rukavima Moderna mlada Venčanice sa dugim rukavima 7 Moderna mlada: Venčanice sa dugim rukavima

Lenka Gatić

 

Editors choice