Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Nema sumnje da svaka žena želi da na svom venčanju izgleda poput boginje i da zvanice oduševi svojim izgledom. Sigurno ćete dati sve od sebe da tog dana izgledate zanosno, romantično i elegantno, pa stoga je neophodno da se istinski potrudite oko odabira venčanice, šminke, frizure ali i ukrasa za kosu. Ovaj detalj sve više postaje obavezan aksesoar na dan venčanja, jer kosa je, bez ikakve sumnje, jedan od najlepših ukrasa svake žene. Zato buduće mlade treba pažljivo i uz pomoć stručnjaka da izaberu savrešenu frizuru kao i ukrase za kosu. Veoma elegantan, jednostavan i atraktivan komad nakita koji može biti podrška frizuri ili samo blistavi ukras za kosu.

Pa drage mlade, običaj kaže da na venčanju morate imati i nešto plavo, pa zašto vaš izbor ne bi bio rajf ili dijadema u baš toj boji. Za devojke koje imaju tamnu boju kose ukras ove boje je idealno rešenje.

plavi rajf za mladu Moderan NAKIT za kosu (GALERIJA)

Za žene koje se odluče za nešto jednostavniju haljinu, a upadljivu i jaku šminku, stručnjaci preporučuju i da kosu ukrase trakom i nakitom upadljivih boja. Nije na odmet privući pažnju na venčanju neobičnim i nesvakidašnjim aksesoarima.

nakit za kosu za mladu Moderan NAKIT za kosu (GALERIJA)

Editors choice