Iznenađujući trendovi za venčanja u ovoj godini

Beskompromisno venčanje – ko će sve da se uvredi

Najčešće greške koje mlade prave pri izboru šminke i frizure

Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

Zašto je venčanica bela?

Kokteli koji će oduševiti tvoje goste (RECEPTI)

Ove fotografije učiniće da poveruješ u ljubav

Budi drugačija i nosi “crop top” venčanicu

Kako da uvrstiš picu u jelovnik za svoje venčanje

1/2

Nema sumnje da svaka žena želi da na svom venčanju izgleda poput boginje i da zvanice oduševi svojim izgledom. Sigurno ćete dati sve od sebe da tog dana izgledate zanosno, romantično i elegantno, pa stoga je neophodno da se istinski potrudite oko odabira venčanice, šminke, frizure ali i ukrasa za kosu. Ovaj detalj sve više postaje obavezan aksesoar na dan venčanja, jer kosa je, bez ikakve sumnje, jedan od najlepših ukrasa svake žene. Zato buduće mlade treba pažljivo i uz pomoć stručnjaka da izaberu savrešenu frizuru kao i ukrase za kosu. Veoma elegantan, jednostavan i atraktivan komad nakita koji može biti podrška frizuri ili samo blistavi ukras za kosu.

Pa drage mlade, običaj kaže da na venčanju morate imati i nešto plavo, pa zašto vaš izbor ne bi bio rajf ili dijadema u baš toj boji. Za devojke koje imaju tamnu boju kose ukras ove boje je idealno rešenje.

plavi rajf za mladu Moderan NAKIT za kosu (GALERIJA)

Za žene koje se odluče za nešto jednostavniju haljinu, a upadljivu i jaku šminku, stručnjaci preporučuju i da kosu ukrase trakom i nakitom upadljivih boja. Nije na odmet privući pažnju na venčanju neobičnim i nesvakidašnjim aksesoarima.

nakit za kosu za mladu Moderan NAKIT za kosu (GALERIJA)

Editors choice