Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Počela je sezona venčanja, pa će svakom od nas uskoro stizati pozivnice sa svih strana. A kada je venčanje u pitanju, moramo da razmišljamo o poklonu, ali i našoj odevnoj kombinaciji za taj dan. Posebno kada je letnje venčanje u pitanju, jer ne želimo da se preznojavamo i imamo ružne trakove po skupoj odeći, ali ne možemo baš ni da se skinemo u šorts i majicu, što bi nam, imajući u vidu temperaturu, najviše odgovaralo.

Žene mogu izabrati neku lepršavu haljinu i sandale, ali šta da rade muškarci?

Kako bismo pomogli muškarcu koji vodi računa o svom izgledu i stilu, izdvojili smo kombinacije za svaki tip venčanja.

Gradsko venčanje

Za venčanje u gradu treba odabrati klasično odelo koje izgleda kao letnja biznis uniforma (a i možete je upravo za ove prilike kasnije koristiti). Odaberite tamnoplavo ili sivo odelo, a kombinaciju osvežite zanimljivim cipelama i aksesoarima.

Odaberite klasičnu košulju, čisto belu ili svetloplavu. Dodajte malo boje kombinujući kravatu ili mašnu sa maramicom u džepu sakoa.

city wedding 1 Moderan muškarac: Obuci se za venčanje

Seosko venčanje

Za venčanje u prirodi, svetloplavo ili svetlosivo odelo biće odgovarajuće. Možete se i poigrati materijalima, pamuk ili lan, znatno su mekši, pa odelo neće imati strogu formu.

Sada je vreme da se poigrate i dizajnom košulje. Sitni cvetovi, tufnice i slično mogu izgledati veoma sofisticirano. Naravno, ako je košulja sa printom, zaboravite na maramicu u džepu.

country wedding 1 Moderan muškarac: Obuci se za venčanje

Venčanje na plaži

Vreme je za opušteniju opciju. Lagane pantalone, obavezne naočare za sunce i polo majica ili lanena košulja. Mokasine su svakako nešto u čemu će vam biti udobno, a sako će kompletirati ceo izgled.

Ako se pitate da li da nosite sako sa jednim ili dva kopčanja, za venčanje se preporučuje ono sa jednim kopčanjem. U redu je nositi i ovaj sa duplim kopčanjem, ali je teže kombinovati ga uz ostatak garderobe, pa vam ne preporučujemo.

A kada je o kravati reč, klasična vezana u široki čvor stajaće svima. Leptir mašne su super zabavne i trenutno vrlo popularne, ali ne stoje svima već neki ljudi mogu izgledati kao da su ispali iz crtanog filma.

beach wedding 1 Moderan muškarac: Obuci se za venčanje

Lenka Gatić

Editors choice