Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Jeste, to je vaš veliki dan, ali je i njegov veliki dan. Uporno to zaboravljate, zar ne? U redu je što ćete ga zaseniti svojom pojavom, to se i očekuje, ali nije poenta da vam baš izgleda potpuno nedoraslo.

Zato mladoženji mora de se posveti makar malo pažnje. Preživećete toliko. Ne bi bilo u redu da vi izgledate kao princeza, a on kao jedan od konobara iz restorana. Zato odvojite vremena za svog dragog i obratite pažnju i na njegovo odelo, ali i na detalje.

Cvet u reveru

Detalj poput cveta udenutog u rever već je uobičajena varijanta, ali malo začinite stvari. Cvet neka bude u boji kravate, a te boje neka budu jarke! Poput vaše ljubavi.

get your groom looking hot with these wedding suit ideas MarriageIsTheBomb.com  Moda za muškarce: Ne zaboravite na odelo

Frak

Ovo je engleska verzija sakoa, koja se tradicionalno nosi na njihovim venčanjima. Ukoliko ste zaljubljenik u filmska venčanja i čitav život maštate o jednom takvom, nabavite dragom frak i cilindar!

get your groom looking gorgeous with these wedding suit ideas MORNING owenhowells.com hlevans 022 Moda za muškarce: Ne zaboravite na odelo

Mašna

Takođe nije popularan izbor u našim krajevima, ali mašna je ove sezone trendi aksesoar broj jedan, naročito ako je u pitanju boja koja nije klasična, poput uobičajene crne.

get your groom looking gorgeous with these wedding suit ideas BLACK TIE katherineashdown.co .uk David and Rebecca 201 Moda za muškarce: Ne zaboravite na odelo

Klasično odelo

Ukoliko se vaš dragi opredeli za klasiku, što je najverovatnija opcija, preporučite mu sve moguće boje samo ne crnu. Siva u kombinaciji sa belom košuljom i belom kravatom je idealna.

get your groom looking gorgeous with these wedding suit ideas LOUNGE SUIT babbphoto.laurababb.co .uk 053 Moda za muškarce: Ne zaboravite na odelo

Maja Bunčić 

Editors choice