Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Jeste, to je vaš veliki dan, ali je i njegov veliki dan. Uporno to zaboravljate, zar ne? U redu je što ćete ga zaseniti svojom pojavom, to se i očekuje, ali nije poenta da vam baš izgleda potpuno nedoraslo.

Zato mladoženji mora de se posveti makar malo pažnje. Preživećete toliko. Ne bi bilo u redu da vi izgledate kao princeza, a on kao jedan od konobara iz restorana. Zato odvojite vremena za svog dragog i obratite pažnju i na njegovo odelo, ali i na detalje.

Cvet u reveru

Detalj poput cveta udenutog u rever već je uobičajena varijanta, ali malo začinite stvari. Cvet neka bude u boji kravate, a te boje neka budu jarke! Poput vaše ljubavi.

get your groom looking hot with these wedding suit ideas MarriageIsTheBomb.com  Moda za muškarce: Ne zaboravite na odelo

Frak

Ovo je engleska verzija sakoa, koja se tradicionalno nosi na njihovim venčanjima. Ukoliko ste zaljubljenik u filmska venčanja i čitav život maštate o jednom takvom, nabavite dragom frak i cilindar!

get your groom looking gorgeous with these wedding suit ideas MORNING owenhowells.com hlevans 022 Moda za muškarce: Ne zaboravite na odelo

Mašna

Takođe nije popularan izbor u našim krajevima, ali mašna je ove sezone trendi aksesoar broj jedan, naročito ako je u pitanju boja koja nije klasična, poput uobičajene crne.

get your groom looking gorgeous with these wedding suit ideas BLACK TIE katherineashdown.co .uk David and Rebecca 201 Moda za muškarce: Ne zaboravite na odelo

Klasično odelo

Ukoliko se vaš dragi opredeli za klasiku, što je najverovatnija opcija, preporučite mu sve moguće boje samo ne crnu. Siva u kombinaciji sa belom košuljom i belom kravatom je idealna.

get your groom looking gorgeous with these wedding suit ideas LOUNGE SUIT babbphoto.laurababb.co .uk 053 Moda za muškarce: Ne zaboravite na odelo

Maja Bunčić 

Editors choice