Jeste, to je vaš veliki dan, ali je i njegov veliki dan. Uporno to zaboravljate, zar ne? U redu je što ćete ga zaseniti svojom pojavom, to se i očekuje, ali nije poenta da vam baš izgleda potpuno nedoraslo.

Zato mladoženji mora de se posveti makar malo pažnje. Preživećete toliko. Ne bi bilo u redu da vi izgledate kao princeza, a on kao jedan od konobara iz restorana. Zato odvojite vremena za svog dragog i obratite pažnju i na njegovo odelo, ali i na detalje.

Cvet u reveru

Detalj poput cveta udenutog u rever već je uobičajena varijanta, ali malo začinite stvari. Cvet neka bude u boji kravate, a te boje neka budu jarke! Poput vaše ljubavi.

get your groom looking hot with these wedding suit ideas MarriageIsTheBomb.com  Moda za muškarce: Ne zaboravite na odelo

Frak

Ovo je engleska verzija sakoa, koja se tradicionalno nosi na njihovim venčanjima. Ukoliko ste zaljubljenik u filmska venčanja i čitav život maštate o jednom takvom, nabavite dragom frak i cilindar!

get your groom looking gorgeous with these wedding suit ideas MORNING owenhowells.com hlevans 022 Moda za muškarce: Ne zaboravite na odelo

Mašna

Takođe nije popularan izbor u našim krajevima, ali mašna je ove sezone trendi aksesoar broj jedan, naročito ako je u pitanju boja koja nije klasična, poput uobičajene crne.

get your groom looking gorgeous with these wedding suit ideas BLACK TIE katherineashdown.co .uk David and Rebecca 201 Moda za muškarce: Ne zaboravite na odelo

Klasično odelo

Ukoliko se vaš dragi opredeli za klasiku, što je najverovatnija opcija, preporučite mu sve moguće boje samo ne crnu. Siva u kombinaciji sa belom košuljom i belom kravatom je idealna.

get your groom looking gorgeous with these wedding suit ideas LOUNGE SUIT babbphoto.laurababb.co .uk 053 Moda za muškarce: Ne zaboravite na odelo

Maja Bunčić 

Comments